Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Life Fitness lanceert nieuwe Life Fitness Connect App

September 16, 2021 – Life Fitness heeft vandaag Life Fitness Connect onthuld, een gratis te downloaden mobiele app voor Apple® en Android™ toestellen met geavanceerde workout tracking mogelijkheden en on-demand lessen om sporters te helpen gemotiveerd te blijven op en naast Life Fitness en Cybex toestellen. Om het maximale uit hun workouts te halen, kunnen premium abonnees kiezen uit een breed scala aan Life Fitness™ On Demand studio-stijl lessen en adaptieve audio coaching lessen geleid door top trainers.

Life Fitness Connect biedt gebruikers verbeterde connectiviteit met Life Fitness- en Cybex-apparatuur en compatibele wearables en hartslagmeters om workouts op één plek te volgen. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun eigen workouts samen te stellen uit een uitgebreide bibliotheek met oefeningen die beschikbaar zijn op de app. Of gebruikers nu in fitnesscentra, thuis of buiten trainen, Life Fitness Connect biedt sporters manieren om hun trainingsvoortgang bij te houden en individuele doelen te stellen, ongeacht de locatie.

"Consumenten willen variatie in hun fitnessroutines met toegang tot boeiende en gepersonaliseerde lessen, en naadloze connectiviteit waarmee ze hun workouts overal mee naartoe kunnen nemen", zegt Dan Wille, Global Vice President of Marketing and Product Development, Life Fitness. "Met Life Fitness Connect brengen we de workout naar de sporter - in de sportschool of thuis - met gebruiksvriendelijke trackingfuncties die synchroniseren met apparatuur en wearables, en een grote bibliotheek van on-demand en audio coachinglessen om workouts fris en spannend te houden."

De groeiende bibliotheek van hoogwaardige Life Fitness On Demand-lessen van Life Fitness Connect daagt sporters uit met motiverende en boeiende workouts op een breed scala aan cardioapparatuur. De lessen onder leiding van een instructeur zijn ontworpen voor alle fitnessniveaus en bieden een verscheidenheid aan moeilijkheidsgraden, begeleidingsstijlen en populaire muziekgenres waaruit men kan kiezen.

De hoogwaardige adaptieve audio-coachinglessen van de app zijn gebouwd met PEAR™ en maken gebruik van op hartslag gebaseerde trainingsgegevens en biometrische gegevens van gebruikers om de workout aanwijzingen in realtime aan te passen. De uitgebreide bibliotheek met workouts en trainingsplannen varieert van cardiotraining met hoge intensiteit, sommige geleid door Nike® Run-coaches, tot nachtelijke yogaflowtechnieken, allemaal onderwezen door trainers en yogi's van wereldklasse. Gebruikers hebben ook de optie om aangepaste muziekafspeellijsten toe te voegen of symbiotische muziek uit de app te selecteren tijdens elke workout.

Wille voegde hieraan toe: "We zijn verheugd om premium abonnees on-demand en gepersonaliseerde workouts aan te bieden met adaptieve coachingslessen die zijn ontwikkeld in samenwerking met PEAR®. Terwijl we de Life Fitness Connect ervaring blijven ontwikkelen, kijken we uit naar de samenwerking met PEAR om nieuwe tools en content naar de app te brengen."


Aan de slag met Life Fitness Connect

  • Life Fitness Connect is beschikbaar als een gratis te downloaden app in de Apple App en Google Play stores.
  • On-demand en adaptieve audio coaching lessen zijn beschikbaar als een premium abonnementsdienst voor ongeveer €6,- per maand of €60,- per jaar. Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels.
  • Nieuwe gebruikers kunnen een gratis 14-dagen proefabonnement aanvragen met toegang tot on-demand lessen door de app te downloaden en te registreren.
  • Voor meer informatie over Life Fitness Connect, klik hier.