Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Africa+Mercy+2013+b

Mercy Ships

Een langdurige impact creëren. Met elkaar, voor elkaar

De missie van Life Fitness staat voor het inspireren van een gezonder leven door het creëren van de beste producten, diensten en ervaringen voor onze klanten - maar ook de omgeving en communities waarin we actief zijn. Wij nemen onze missie ‘Inspiring Healthier Lives’ serieus. Deze missie is de fundering voor de samenwerking met Mercy Ships, een samenwerking waar Life Fitness trots op is.

De humanitaire hulporganisatie Mercy Ships, biedt medische hulp aan de allerarmsten in West-Afrika op het grootste particuliere ziekenhuisschip ter wereld. Om hoge kwaliteit zorg te kunnen bieden aan patiënten, kan Mercy Ships jaarlijks rekenen op meer dan 1.600 vrijwilligers van over de hele wereld. Door cardio- en krachtapparatuur te faciliteren aan boord van dit schip, heeft Life Fitness een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de missie van Mercy Ships, in het bijzonder voor het medisch personeel.

Een langdurige impact creëren. Met elkaar, voor elkaar 

Mercy Ships levert onbetaalbaar werk aan miljoenen hulpbehoevenden in Afrika, zij kunnen dit vanzelfsprekend niet alleen. In de afgelopen veertig jaar hebben de duizenden vrijwillige chirurgen, verpleegkundigen en zorgprofessionals medische zorg verleend in meer dan 74 landen, meer dan 100.000 levensveranderende operaties uitgevoerd en bijna 500.000 tandartsbehandelingen verricht. Ook ontvingen meer dan 250.000 mensen onderwijs in de basis van gezondheidszorg en zijn er ruim 43.000 lokale gezondheidsprofessionals opgeleid. Naast het verstrekken van medische zorg, zet Mercy Ships zich in om te investeren in de lokale gezondheidsinfrastructuur. Dit zorgt ervoor dat de positieve effecten nog lang zichtbaar blijven na het vertrek van het schip. Daarmee heeft de organisatie meer dan 2,7 miljoen mensen direct geholpen.

Cover+optie+3

En die gedachte sluit naadloos aan bij de missie van Life Fitness

Mercy Ships bouwt op dit moment haar tweede ziekenhuisschip en wil daarmee de capaciteit verdubbelen. Het schip wordt uiteraard uitgerust met de nieuwste medische apparatuur om hoge kwaliteit zorg te bieden aan patiënten.

Jacco Groot, Corporate Relations Manager bij Mercy Ships,is blij met de support van Life Fitness: “Op het nieuwe schip hoort natuurlijk een fitnessruimte zodat de hulpverleners in hun vrije tijd lekker kunnen sporten, wat bijdraagt aan goede lichamelijke gezondheid. Met Life Fitness hebben we een goede en betrouwbare fitnessapparatuur leverancier gevonden waar wij jaren mee vooruit kunnen en onze mensen aan boord sterk en gezond zullen blijven.”

BEE160915_WARD_ISRAEL_PAT08374_WOOD_PREOP_ROUNDS_KC0002_web

Inspiring Healthier Lives

De missie van Life Fitness staat voor het inspireren van een gezonder leven door het creëren van de beste producten, diensten en ervaringen aan haar klanten, maar ook de omgeving en communities waarin zij actief zijn. Zij nemen hun missie ‘Inspiring Healthier Lives’ serieus.

Door de COVID-19 pandemie wordt het fysieke en mentale welzijn van hulpverleners, maar ook patiënten enorm belast. Het is geen geheim dat regelmatige lichaamsbeweging nog steeds een van de meest efficiënte manieren is om talloze gezondheidsproblemen, zowel fysiek als mentaal, te voorkomen of te beheersen. Life Fitness draagt hier graag aan bij, omdat iedereen een gezonde levensstijl verdient.

Mercy Ships kent geen onderscheid tussen de betrokkenheid van donateurs of vrijwilligers; je bent altijd onderdeel van de familie. En datzelfde geldt voor Life Fitness. Haar Family of Brands inspireert, motiveert en helpt individuen en organisaties over de hele wereld met unieke fitnessoplossingen op het gebied van cardio-, kracht- en small group training.