Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Life Fitness Introduceert Integrity SL, de Nieuwe Generatie LED Consoles

Integrity SL combineert een modern LED-display met een intuïtieve functies en digitale connectiviteit.

Life Fitness heeft vandaag de nieuwe Integrity SL gelanceerd, een connected LED-console speciaal ontworpen voor het Integrity Series cardio portfolio. De Integrity SL omvat de eenvoud van een LED-console gecombineerd met een aantrekkelijk, modern display dat het navigeren gemakkelijk maakt en de technologie om workouts te tracken. Fitnessclubs zullen bovendien voordelen ondervinden van de uitgebreide functionaliteiten die bijdragen aan het onderhoud van de cardio apparatuur. 

De verbeterde technologie van de Integrity SL tilt sporten naar een hoger niveau, dankzij de NFC en ANT+ connectiviteit. Sporters tracken hun workouts door snel verbinding te maken met hun Apple Watch® en hartslagmeters. Ook kunnen zij hun hoofdtelefoon koppelen via Bluetooth®. Het open platform van de console biedt bovendien de mogelijkheid tot uitbreiding van de connectiviteit met toekomstige apparaten en apps. 

Met de Integrity SL kunnen sporters eenvoudig aan de slag, dankzij de herkenbare functies, inclusief gedetailleerde gebruikersdata, snelle knoppen om de snelheid en helling aan te passen, geïntegreerde tv-consoles en een USB-poort om apparaten op te laden. Gebruikers hebben ook toegang tot 22 unieke cardio workouts op de Integrity loopbanden, cross trainers, fietsen, Arc Trainers en PowerMills. 

“We hebben Integrity SL ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek onder gebruikers met als doel de fitnessclubs te ondersteunen bij het bieden van een hoogwaardige beleving,” zegt Anthony Radek, Product Director, Consoles and Software, Life Fitness. “De Integrity SL biedt clubs cardio apparatuur die eenvoudig te onderhouden is en, het allerbelangrijkst, simpel is in gebruik. We zijn enorm blij dat we deze verbeterde SL-console kunnen toevoegen voor onze Integrity lijn, met een oogverblindend uiterlijk, digitale connectiviteit en de betrouwbaarheid die onze klanten mogen verwachten en nodig hebben om hun leden te behouden.” 

De Integrity SL is uitgerust met nieuwe functionaliteiten die regulier onderhoud eenvoudig stroomlijnen. Faciliteiten kunnen nu preventieve ijkpunten instellen waardoor medewerkers proactief worden geïnformeerd door middel van een service lampje op de console. Dit biedt fitnessclubs de mogelijkheid een snelle diagnose te stellen bij problemen wat uiteraard resulteert in een kortere downtime. 

Om meer te weten te komen over de Life Fitness Integrity SL console, bezoek hier.