Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
media-room-hero_0

Life Fitness Als Eerste Op 7 Continenten

LF en Anytimefitness-2

Life Fitness is er trots op om de eerste producent van fitnessapparatuur te zijn die aan alle Anytime Fitness clubs op alle zeven continenten levert. “Door samen te werken met Anytime Fitness, hebben we de fitnessketen geholpen hun doel te bereiken om de eerste en enige franchise te worden op alle zeven continenten, nu met inbegrip van Antarctica.”

Na de aankomst op het zesde continent besloot Anytime Fitness vorig jaar direct door te gaan voor het 7e en laatste continent. Tien andere franchiseketens zijn momenteel op zes continenten gevestigd. Omdat veel mensen prioriteit geven aan gezondheid en welzijn tijdens het reizen, is er een groeiend verlangen naar kwalitatief hoogwaardige trainingsapparatuur, waar ook ter wereld. Zo kwamen Anytime Fitness en Life Fitness op het idee om een sportschool te openen op de Magellan Explorer, een nieuw boetiek en avontuurlijk expeditieschip gebouwd voor cruises in Antarctica.

12

De samenwerking van Life Fitness met Anytime Fitness op de Magellan Explorer toont het vermogen om elke ruimte - ongeacht de grootte of de locatie - uit te rusten met ons aanbod aan fitnessapparatuur en -oplossingen.

Life Fitness biedt de 69 passagiers aan boord van het Antarctica21 polar schip, Magellan Explorer, toegang tot cardio- en krachttrainingstoestellen en een grote verscheidenheid aan vrije gewichten voor 24 uur per dag. Het schip zal ongeveer 6 maanden per jaar doorbrengen op Antartica.

ANYTIME FITNESS

Anytime Fitness, 's werelds grootste en snelst groeiende fitnessclubketen heeft momenteel nog net geen 5.000 sportscholen met 4 miljoen leden in bijna 40 landen. Alle Anytime Fitness clubs zijn 24/7 toegankelijk en met één sleutel kun je elke club binnen. Alle clubs zijn ingericht met de apparatuur en materialen van Life Fitness.