Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
DiscoverSE3-HD-tread-console-front-view-LF-ON-DEMAND

LF-Arc-Trainer-female-touching-SE3HD-console-1017

Digitaal meeslepende fitnesservaring

De Discover SE3 HD is het resultaat van uitvoerig onderzoek naar de constant boeiende ervaring. Uitdagende indelingen, eenvoudige vindbaarheid en veel andere digitale verbeteringen inclusief geïntegreerde videostreamingservices: de Discover SE3 HD-console biedt uw fitnessfaciliteit het nieuwste van de digitale fitnesswereld.

Man-looks-at-Samsung-Watch-in-front-of-console-0364

High-definition

High-definition 1080p TV van 21,5 inch* brengt uw sporters volop entertainment. Lever de prachtige trajecten van de Lifescape-cursussen en de favoriete shows van sporters in kraakheldere video's.

* Het consolescherm van 21,5 inch is alleen voor de loopband. De schermgrootte van de console verschilt per cardiobasis.

female-exerciser-on-integrity-treadmill-touching-SE3HD-screen

EENVOUDIGE NAVIGATIE

Sporters verwachten intuïtieve digitale ervaringen in de sportschool. Het Discover SE3 HD-dashboard brengt alles binnen handbereik van een sporter en maakt het gemakkelijk om de opties te ontdekken die beschikbaar zijn tijdens trainingen. Van opvolging en vooruitgang tot extra entertainment en on-demand content — de Discover SE3 HD-console bouwt voort op wat sporters van hun fitnessfaciliteiten verwachten.

ExerciserOnTread withLFOD-SE3HD-Image

Life Fitness on demand

Maak kennis met hoogwaardige, motiverende on-demand-lessen, exclusief voor alle premium Life Fitness-cardioproducten met een verbonden Discover SE3 HD-console. De premium functie zorgt ervoor dat regelmatig trainingen worden toegevoegd om de beleving op aanvraag nieuw en uitnodigend te houden.*

Lessen variëren in duur, programmatype, moeilijkheidsgraad, muziek en instructeurstijl.

Life-Fitness-Integrity-SE3HD-Performance-run-trainer-encouraging-side-view

Weergave Performance Run

Performance Run-weergave maakt het gemakkelijk voor sporters om te optimaal profiteren van intervaltrainingen. Snelheids- en hellingsveranderingen kunnen met slechts één aanraking op het scherm worden uitgevoerd. Deze functie kan worden aangepast via Halo Fitness Cloud. Kies de hoge snelheden en hellingen die ideaal zijn voor uw sporters.

Installeer vandaag nog je SE3 HD- en 70T-consoles

Aan de slag

Vind hieronder meer informatie over hoe je je cardiotoestellen op het internet kunt aansluiten en de Life Fitness On Demand-bibliotheek kunt activeren.