Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
DiscoverSE3-HD-tread-console-front-view-LF-ON-DEMAND

LFOD+_LFOB_Powermill-234829374234

Digitaal meeslepende fitnesservaring

De Discover SE3 HD is het resultaat van uitvoerig onderzoek naar de constant boeiende ervaring. Uitdagende indelingen, eenvoudige vindbaarheid en veel andere digitale verbeteringen inclusief geïntegreerde videostreamingservices: de Discover SE3 HD-console biedt uw fitnessfaciliteit het nieuwste van de digitale fitnesswereld.

Integrity-Treadmill-SE3 HD-Console-Male-Running-Standard-View-087v2

High-definition

High-definition 1080p TV van 21,5 inch* brengt uw sporters volop entertainment. Lever de prachtige trajecten van de Lifescape-cursussen en de favoriete shows van sporters in kraakheldere video's.

* Het consolescherm van 21,5 inch is alleen voor de loopband. De schermgrootte van de console verschilt per cardiobasis.

Integrity-Lifestyle-Console-Closeup-1189-in-workout-screen-outline-SE3HD

EENVOUDIGE NAVIGATIE

Sporters verwachten intuïtieve digitale ervaringen in de sportschool. Het Discover SE3 HD-dashboard brengt alles binnen handbereik van een sporter en maakt het gemakkelijk om de opties te ontdekken die beschikbaar zijn tijdens trainingen. Van opvolging en vooruitgang tot extra entertainment en on-demand content — de Discover SE3 HD-console bouwt voort op wat sporters van hun fitnessfaciliteiten verwachten.

LFOD+_LFOB-20394820394820394

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

Life Fitness on demand+

De console biedt je gratis toegang tot ruim 500 geweldige fitnesservaringen. Dit aanbod omvat meer dan 100 interactieve omgevingen en ruim 400 workouts met de beste fitnessinstructeurs. LFOD+ is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten wanneer ze koppelen met Halo. Life Fitness™ On Demand+ is gemaakt voor succes, door boeiende cardio-content aan te bieden waar je leden voor terug blijven komen.

Meer Informatie
ExerciserOnTread withLFOD-SE3HD+crop

Weergave Performance Run

Performance Run-weergave maakt het gemakkelijk voor sporters om te optimaal profiteren van intervaltrainingen. Snelheids- en hellingsveranderingen kunnen met slechts één aanraking op het scherm worden uitgevoerd. Deze functie kan worden aangepast via Halo Fitness Cloud. Kies de hoge snelheden en hellingen die ideaal zijn voor uw sporters.

Have Questions?

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom is Life Fitness On Demand+ de beste keuze is voor je fitnessfaciliteit? We bieden de grootste bibliotheek met gratis content direct op de console aan. We willen ervoor zorgen dat je sporters met plezier bij jou lid blijven.