Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
VERTROUWD. BETROUWBAAR. TIJDLOOS.

INTEGRITY+ CARDIO

Life Fitness Integrity+ Recumbent Bike

WAT IS INTEGRITY+?

Integrity+ Cardio is de meest recente generatie van ons populaire cardioaanbod van Integrity en beschikt over onze nieuwste, grootste en meest meeslepende touchscreen-console: de Discover SE4.

De nieuwe cardiostations van Integrity+ leveren dezelfde uitstekende kwaliteit en prestaties als hun voorgangers, maar bieden een nieuwe stijlvolle uitstraling die het uiterlijk van het cardioaanbod naar een hoger niveau tilt.

Life Fitness Integrity+ Treadmill - Reverse

VOOR WIE IS INTEGRITY+?

De vertrouwde Integrity+ lijn is voornamelijk ontwikkeld voor middelgrote tot premium fitnessclubs, hotels en appartementencomplexen. De apparaten hebben een prachtig design en beschikken bovendien over de nieuwe heldere Discover SE4-console.

Deze cardiolijn is ontzettend duurzaam en heeft daarom een garantie van 3 jaar. Dat is geruststellend als je apparaten voor je fitnessruimte nodig hebt die bestand zijn tegen intensief gebruik.

Life Fitness Integrity+SE4 console Treadmill

MEER SPORTBELEVING. LAAT JE MERK OPVALLEN.

DISCOVER SE4 CONSOLE

De meest meeslepende en boeiende console-ervaring in de fitnessbranche. Het 24" (16" ook verkrijgbaar) high-definition edge-to-edge scherm biedt een rijke weergave en functioneert meer als een home entertainment-systeem dan andere consoles. Via Halo Facility kun je toegang krijgen tot meer dan 500 Life Fitness On Demand+ fitnesservaringen en faciliteiten kunnen content met een eigen merk creëren die op de console wordt weergegeven.

Ontvang SE4 exclusief met de Integrity+ Cardio.

CONSOLE DISCOVER SE4
Life-Fitness_Aspire-Treadmill-Female-Exerciser-Running-0653
SIMPLICITY REDEFINED

ASPIRE CARDIO

Een gestroomlijnde, universele lijn van cardioapparatuur die alles in huis heeft voor een fitnessruimte, zodat sporters van alle niveaus terug blijven komen.
Elevation-Series-Treadmill-Gym-L
PREMIUM DESIGN EN ENTERTAINMENT

ELEVATION SERIES

Een premium cardiolijn die een aantrekkelijk design combineert met consoles vol entertainmentopties om sporters gemotiveerd te houden.
BIEDT INTEGRITY+ AAN IN JE FACILITEIT

NEEM NU CONTACT MET ONS OP