Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ICG-Catalog-2016-vf-135
Powered by ICG

Indoor Cycling

Fietsen in groepen creëert een stimulerende en bevorderende sfeer. Indoor fietsen van topkwaliteit combineren een uniek prijswinnend ontwerp met een verbeterde digitale beleving. De Coach By Color®-intensiteitshandleiding, WattRate®-vermogensmeter en de connectiviteit met externe apparaten zorgen samen voor spanning en betrokkenheid.

Indoor Cycling

Bepaal welke fiets het beste bij u past
LifeFitness_056

Bekroond

Ontwerp

De innovatieve “Life Fitness powered by ICG®” indoor cycling bikes IC5, IC6, IC7 en de IC8 powertrainer hebben een opvallend, bekroond ontwerp. De poly-V-riemaandrijving die elke ICG fiets aandrijft, brengt extreem hoge koppelwaarden soepel over, vereist beperkt onderhoud en is stiller dan andere aandrijfsystemen. De industrienorm Q-factor (de afstand tussen de voeten van een sporter wanneer hij/zij op een fiets zit en trapt) van 155 mm op de meeste ICG-fietsen resulteert in een comfortabele en natuurlijke rit.

ICGConnectCampaign_210217_0294

Betrek uw sporters

Unieke digitale mogelijkheden

De ICG-ervaring is anders dan alle andere. De digitale systemen ICG® Connect, Myride® VX en de ICG® Training App combineren aantrekkelijke technologie met talloze motiverende functies voor meer entertainment in zowel groepsfietslessen als op de cardiovloer. De unieke gepersonaliseerde Coach By Color®-intensiteitsgids en de WattRate®-vermogensmeter (afwijking +/- 1%) leveren niet alleen zeer motiverende trainingen voor alle doelgroepen, maar garanderen ook de meest nauwkeurige gepersonaliseerde resultaten op de markt.

Betrek uw sporters

Unieke digitale mogelijkheden

ICG® Connect, Myride® VX en de ICG® Training App combineren boeiende technologie met motiverende functies.
109a69e0ef4ddb9e086a820b35f781ce
Bijna alles is mogelijk

Myride

Instructeurs kunnen apps gebruiken om live-trainingssessies te verbeteren. Faciliteiten kunnen die weer gebruiken om virtuele lessen online of op aanvraag in te...
d923fead4164516b080469e00539f174
Een ONLINE fietservaring

ICG Connect

Maak kennis met ICG® Connect, een digitaal platform dat is ontworpen voor datavisualisatie en gaming.
Bekijk ze in actie

ICG Connect

LF-CYCLESSTUDIO-DUMBBELLS-LBS-1

Studio Dumbbells

Voeg met studiodumbbells een totale lichaamstraining toe aan je ICG fietsen. Sporters kunnen tijdens het fietsen verscheidene trainingsopties gebruiken voor hun...
DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
Halo-BG
Halo Fitness Cloud

Faciliteitsmanagement

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.