Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ICG_Category_Overview_Header
Powered by ICG

Indoor Cycling Group

Fietsen in groepen creëert een stimulerende en bevorderende sfeer. Indoor cycling van topkwaliteit combineren een uniek prijswinnend ontwerp met een verbeterde digitale beleving. Het digitale ICG®-ecosysteem met ICG® Connect, de Coach By Color®-intensiteitshandleiding en de WattRate®-vermogensmeter zorgen samen voor spanning en betrokkenheid.

Indoor Cycling

Bepaal welke fiets het beste bij u past
ICG_Connect_System_PDP_ecosystem

ICG-ECOSYSTEEM

Coach By Color standaardiseert en optimaliseert de indoor cycling-trainingservaring van een gebruiker in een groeps-, persoonlijke of cardio-vloeromgeving, zodat zij de resultaten van het gekozen trainingsformaat kunnen beheren en maximaliseren. ICG is de enige aanbieder op de markt die de individuele FTP-waarde (drempel voor continu vermogen in watt) combineert met vijf gekleurde trainingszones met het Coach By Color-trainingssysteem. Coach By Color is een van de meest intuïtieve en effectieve vormen van communicatie ter wereld om de ervaring van de sporters te verbeteren.

COACH BY COLOR MAAKT FITNESS KLEURRIJKER

Het vermogenstrainingsprogramma Coach By Color vertrouwt op de natuurlijke stimulerende eigenschappen van kleur om sporters te coachen tijdens een training. Het lokt de juiste psychologische en fysiologische reacties uit om extra inspanningen aan te moedigen. Het programma bevordert de band tussen leden, verbetert de communicatie met de instructeur en zorgt voor meer sociale interactie terwijl het de resultaten optimaliseert. Deze voordelen verhogen het werven van nieuwe leden en de retentie van bestaande leden.
ICG_Category_Overview_6633_Banner_left

EEN ONGEKENDE DIGITALE TRAINING

ICG CONNECT

Het ICG Connect-systeem maakt gebruik van alle unieke functies van ICG-producten, Coach by Color- en Heat-zones, geanimeerde interactieve fietscomputers, forward motion-video, gamification, en trainingsgegevens van gebruikers worden verzameld via de ICG-app. Dit complete ecosysteem van groepstrainingen inspireert persoonlijke topprestaties en verhoogt sociale interactie, de basis voor elk succesvol groepstrainingsvorm.

ONTDEK MEER
ICG_Category_Overview_6633_Banner_right

EEN VERBONDEN ERVARING

ICG-APP

Of het nu thuis, in de sportschool of tijdens een cyclingles is, de ICG-app is perfect voor de amateursporter of gevorderde atleet. Door een instructeur geleide Coach By Color-ritten en officiële vooraf ontworpen ICG-workouts kunnen worden opgenomen en gevolgd met de app. Gebruikers kunnen na een training eenvoudig resultaten delen met vrienden via social media.

ICG_Category_Overview_6633_Banner_left_2

EEN GEWELDIGE VIRTUELE COMMUNITY

ICG ONLINE HUB

De ICG Online Hub is een uniek platform voor instructeurs en fietsliefhebbers over de hele wereld. Fietsers kunnen meer kennis en trainingsinspiratie verkrijgen, hun kennis over indoor fietsen gebruiken voor het creëren van krachtige Coach By Color-workouts via de ICG Workout Builder of lid worden van de unieke Global ICG Instructor Club.

ICG_Category_Overview_6633_Banner_right_2

EEN FANTASTISCH GEVOEL VAN ERBIJ HOREN

ICG-COMMUNITY

Team ICG geeft zijn passie voor indoor cycling elk jaar door aan duizenden instructeurs. Er vinden elk jaar wereldwijde live ritten plaats waarbij instructeurs en fietsfanaten samenkomen en onze ICG-community blijft groeien. Dankzij de Instructor Club kan ICG volledig opgeleide instructeurs voorzien van deskundige kennis en exclusieve voordelen. Door talloze evenementen inspireert ICG mensen het indoor cycling op te pakken.

LF-CYCLESSTUDIO-DUMBBELLS-LBS-1

Studio Dumbbells

Voeg met studiodumbbells een totale lichaamstraining toe aan je ICG fietsen. Sporters kunnen tijdens het fietsen verscheidene trainingsopties gebruiken voor hun...