Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
EBC_Life Fitness_Integrity Treads
Gezonder leven inspireren

Life Fitness

Ons portfolio is uitgegroeid tot het breedste assortiment aan producten in de fitnessindustrie, en het is al tientallen jaren, sinds de lancering van de Lifecycle hometrainer, onze missie om mensen actief te houden.
Gym-Turkey-feat-Elevation-Series-treadmills-in-Arctic-Silver-L

Aangenaam esthetisch en functioneel

Ontworpen om te bewegen zoals u dat doet

Goede ontwerpen lossen een probleem op met intelligentie en eenvoud. We combineren ontwerp met techniek en zorgen ervoor dat ze samenwerken volgens de biomechanische bewegingen van sporters.

Dryft-Rower

inspiratie, educatie en co-creatie

Waarde van partnerschappen

Het is van cruciaal belang dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Daarom nodigen we hen regelmatig uit om feedback te geven en te helpen bij de productontwikkeling. Wij slagen wanneer u dat doet, daarom blijven we innovatie stimuleren en verandering omarmen. Ons vermogen tot snelle aanpassing zorgt ervoor dat u in de steeds veranderende behoeften van de sporter kunt voorzien.

gym-Munich-feat-Elevation-Series-Treadmills-in-DiamondWhite-L

Digitaal verbonden

Trainingen omzetten in ervaringen

Life Fitness creëerde de Lifecycle exercise bike in 1968. Het bevatte baanbrekende technologie en was het eerste fitnesstoestel met computer ooit. In de veertig jaar die daarop volgden hebben we stappen genomen om de technologie voor te blijven.

LifeFitness_018
Een traditie van uitmuntendheid

Cardiotoestellen

Al meer dan 30 jaar helpen we de wereld actief en fit te worden met baanbrekende fitnesstoestellen.
Brand-Elevation-Treadmill-Running-Detail_DX15623_mr

We zoeken leveranciers van wereldklasse om de succesvolle uitvoering van het Wimbledon-toernooi te ondersteunen. Life Fitness kon ons fitnesstoestellen van hoge kwaliteit en perfecte oplossingen bieden. De ondersteuning die we ontvingen was fantastisch. 

Andrew Ambrose, GM - All England Lawn Tennis Club
Life Fitness on demand

Bekijk de beste cardiotraining in actie