Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
PM-046-15-LFconnect-Hero-lfconnectapp

LFconnect-app

De LFconnect-app maakt interactie mogelijk tussen Apple®- of Android™-apparaten en compatibele toestellen van Life Fitness. De app houdt de voortgang bij, geeft toegang tot gepersonaliseerde trainingen, biedt motivatie en dient tijdens de training als display op cardiotoestellen.
LFConnect1_0 (1)

COMMUNICEREN MET TOESTELLEN

U wordt direct herkend wanneer u verbinding maakt met een Discover-, Explore- of Track Connect-console met de LFconnect-app op een Apple- of Android-apparaat.

Via deze verbinding worden uw trainingsgegevens bijgehouden en krijgt u toegang tot gepersonaliseerde trainingen die worden ontwikkeld door LFconnect.com. Factoren, zoals snelheid (alleen op de loopband) en helling/weerstand, die tijdens het opstellen van de training zijn gekozen, worden automatisch aangepast tijdens een gepersonaliseerde training.

GPS

Houd uw voortgang bij tijdens outdoor-trainingsactiviteiten, zoals hardlopen, wandelen en fietsen, met de gps-functie op uw Apple®- of Android™-apparaat. Het aantal verbrande calorieën, de tijd en de afstand worden allemaal geüpload naar LFconnect.com en weergegeven op de resultatenpagina in de app na de training.

LFConnect2

WEKELIJKSE TRAININGSDOELEN

Stel wekelijkse doelen in voor het aantal verbrande calorieën en volg uw voortgang. De motiverende calorieënmeter wordt gevuld naarmate het doel dichter genaderd wordt.

WEERGAVE TIJDENS DE TRAINING

Een smartphone kan worden gebruikt als tweede scherm met trainingsgegevens, zodat u het scherm van de Life Fitness-console uitsluitend voor entertainment kunt gebruiken.

Wanneer u de smartphone in de liggende stand draait, wordt in de LFconnect-app overgeschakeld naar een weergave met drie aparte ronde meters: een voor tijdsduur, een voor snelheid en een meter die naar wens hartslag, tijdsduur, afstand, helling/niveau, geklommen afstand, aantal watt of aantal calorieën aangeeft.

xs8-image-4--hero.jpg.pagespeed.ic_.EoSLB5hwbQ

COMPATIBELE PRODUCTEN

LFconnect verbetert de digitale beleving van een groot aantal cardio-consoles van Life Fitness in de sportschool en bij je thuis.

Consoles

DISCOVER

Explore

Track Connect

APPS VAN DERDEN

Tientallen populaire fitness-apps en wearables communiceren met producten van Life Fitness via de LFconnect-app. Een groeiend aantal compatibele apps houdt u als sporter gemotiveerd, zodat de doelstellingen kunnen behaald worden.

Integrity-Recumbent-Girl-With-Phone-0931_mr

COMPATIBELE OPLOSSINGEN

* Geïntegreerde Apple- en Android-connectoren zijn vereist voor compatibiliteit met SoFfit, Every Move, Kinomap, Lose It !, Bull Trainer, Cardio Legend en Runtastic.