Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
MULTI_UNIT_CAM_1C1
Aantrekkelijk. Efficiënt. Betrouwbaar.

Axiom Series

Een uitgebreide lijn krachttrainingstoestellen. Een uitnodigend ontwerp en uitnodigende functionaliteit voor sporters vormen samen een krachtlijn die ideaal is voor elke fitnessfaciliteit.
AXIOM_HC_C1_R3

Uitnodigend ontwerp

De Axiom-serie heeft een onopvallend, modern torenontwerp dat duidelijke zichtlijnen over de vloer mogelijk maakt en het uiterlijk van elke faciliteit kan verbeteren

AXIOM_HC_C1_R3

INTUÏTIEVE FUNCTIONALITEIT

Vertrouwde biomechanica, eenvoudige installatie van het toestel en gemakkelijk te lezen instructieplaatjes met QR-codes zorgen samen voor eenvoudig gebruik van de Axiom-serie voor sporters van elk niveau.

MULTI_UNIT_CAM_1C1

VERVAARDIGD MET PRECISIE

Deskundig ontworpen gewichtenstapels, geleiderails, pulleys en kabels zorgen voor een soepel gevoel voor sporters. Componenten worden grondig getest om de industrienormen te overtreffen.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
Hoogwaardige consoles

Sporters betrokken en vermaakt houden

Life Fitness biedt een verscheidenheid aan opties om sporters betrokken te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van uw fitnessfaciliteit.
DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.