Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

MTS

Hammer Strength MTS is de natuurlijke beweging van de gereputeerde Hammer Strength Plate Loaded-producten in een product met steekgewichten. MTS wordt vaak gebruikt als een aanvullende productlijn voor traditionele producten met steekgewichten, met een unieke, gedurfde uitstraling en onafhankelijke gewichtenstapels voor elk ledemaat. Dit zorgt voor een geavanceerde trainingservaring die de verwachtingen van een traditionele machine met steekgewichten overtreft.

VEELZIJDIGE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

ONAFHANKELIJKE GEWICHTENSTAPELS

Volledig geïsoleerde training voor elke arm of been met directe weerstand voor elke ledemaat. Dit maakt offset-weerstand, het trainen van één ledemaat en afwisselende bewegingen mogelijk zonder beperkingen van de machine.

Superieure techniek

Iso-laterale technologie

Iso-laterale technologie is de basis van Hammer Strength. Gebouwd om te bewegen zoals het lichaam beweegt, met natuurlijke bogen en vloeiende, convergerende en divergerende bewegingen.

MTS-Belt-5050

Gemaakt om lang mee te gaan

Superieur riemaangedreven systeem

Korte, directe overdracht van de weerstand via een riemaangedreven systeem zorgt voor soepele prestaties en superieure duurzaamheid.

Specificaties

Riemen en pulleys

Versterkte Kevlar-riemen met een breeksterkte van meer dan 1360 kg lopen op aangepaste, met glasvezel geïmpregneerde nylon pulley's van 7,6 cm met een nauwkeurig passende riemradius en dubbel-afgedichte lagers.
LifeFitness-MTS-BW-Square

Kussens

Op alle machines wordt EVA-schuim van ongeveer 1,4 en 1,8 kg (bestand tegen vervorming) of een gelijkwaardig product gebruikt. Het schuim wordt rechtstreeks op de multiplex steunplaat gespoten met geïntegreerde T-moeren van 10 mm. Alle randen zijn gestikt om plooien in het materiaal te voorkomen die de duurzaamheid van het product zouden beperken.

Voetplatforms

De voetplatforms zijn bekleed met Linex®, voor slipweerstand en langdurige bescherming tegen slijtage.

Aanpassingen

Numerieke instellingen van het zitje en de pad zorgen voor een correcte uitlijning van het lichaam ten opzichte van de machine en voor een juiste houding, spierisolatie en lichaamsstabilisatie. De zitjes zijn verstelbaar in stappen van 12 mm.

Instructieborden

Borden tonen de spieren die getraind worden, en de juiste instelling en gebruik van de machine zodat de instructies gemakkelijk opgevolgd kunnen worden...

Bewegingstechnologie steekgewichten

Klantvoorbeeld

LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteitsmanagement

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.
TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.