Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Gebouwd voor prestaties

Hammer Strength Select

Hammer Strength Select is een bewezen lijn met steekgewichten die is gebouwd voor serieuze training in belastende omgevingen. Hammer Strength Select is voor mensen die de voorkeur geven aan functie boven franje. We hebben de machines teruggebracht tot alles wat nodig is voor een fantastische trainingservaring en hebben daarbij de luxueuze details voor de zachtere kant van fitness achterwege gelaten. Hammer Select biedt alles wat je nodig hebt in gevoel, beweging en verstelbaarheid.
125
Wetenschappelijk gedreven

Natuurlijke beweging en gevoel

De aandacht voor biomechanica en de natuurlijke lichaamsbeweging van sporters zorgen voor toestellen die op een efficiënte en doeltreffende manier kracht opbouwen. Ontworpen volgens de Hammer Strength-filosofie om toestellen te produceren voor de beste sporters.
PeopleVilnius10
Superieur ontwerp

Krachtige eenvoud

Alle Hammer Strength Select-toestellen zijn eenvoudig te gebruiken, effectieve krachttrainingshulpmiddelen. Dankzij het eenvoudige mechanische ontwerp gaan de toestellen lang mee en voelen ze soepel aan.

Unieke producteigenschappen

kleuropties

LAAT U INSPIREREN

KLANTVOORBEELD

TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.