Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

HD Tread

De Hammer Strength HD Tread is een duurzame, zelf aangedreven, gebogen loopband en speciaal ontworpen voor prestatiegerichte sporters. Snel, efficiënt en zwaar genoeg om te voldoen aan de normen en verwachtingen van topatleten.

HS-PerformanceTrainer-HSStandard

Gebogen ontwerp

Het gebogen ontwerp van de zelf aangedreven Hammer Strength loopband stimuleert het contact van het midden- tot voorvoet voor een snelle acceleratie en sprinten op volle snelheid. De gebruiker heeft de volledige controle over de sprintmechanica en de snelheid van de band. Dit elimineert de interferentie van de machine en legt de focus op de gebruiker.

HS-PerformanceTrainer_HDTread-Space

Configureer je ruimte

De HD Tread kan eenvoudig worden verplaatst met behulp van de geïntegreerde handgrepen en wielen. Zo kun je de indeling van je ruimte gemakkelijk aanpassen en meer variatie in je programmering aanbrengen. Door de gemakkelijke verplaatsing kun je je ruimte op duizenden verschillende manieren configureren.

HS-PerformanceTrainer-HDTread-Measure

Meten. verbeteren. herhalen.

Op de console van de Hammer Strength HD Tread wordt in realtime belangrijke prestatiegegevens gemeten. Essentiële metingen zoals tijd, snelheid, verbrande calorieën, wattage en hartslag bieden een efficiënt overzicht van de prestaties van je leden.

Technical Specifications

HD TREAD IN ACTIE.

Hammer Strength Brand Imagery - Woman on Rack
HAMMER STRENGTH NIEUWSBRIEF

KOM ALLES TE WETEN OVER HAMMER STRENGTH

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent performance training en de laatste ontwikkelingen in de fitnessbranche. Meld je nu aan voor productinnovaties, evenementen en meer - rechtstreeks in je inbox. Mis het niet!
Meer informatie

Neem contact op