Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

HD SPARC

De HD SPARC is de ultieme prestatietrainer voor explosie en kracht zonder nadelige invloed op de knieën of gewrichten. Het vereist kracht vanuit bovenbeen- en bilspieren die ideaal is voor het ontwikkelen van optimale kracht en sprintsnelheid.

HD-SPARC-resistance-adjustment-closeup-0065

BIOMECHANISCH VERFIJND

De HD SPARC activeert de bilspieren en hamstrings om een neerwaartse kracht te creëren. Dit vertaalt zich in acceleratie, snelheid en explosieve training. 10 weerstandsniveaus maken afwisselende trainingen mogelijk, waarbij de nadruk ligt op snelheid of krachtintervallen.

Female-exerciser-on-HD-SPARC-flat-turf (1)

METEN. VERBETEREN. HERHALEN.

Op de console van de Hammer Strength HD SPARC worden in realtime belangrijke prestatiegegevens gemeten. Essentiële metingen zoals tijd, afstand, SPM, wattage en niveau bieden een efficiënt overzicht van de prestaties van je leden.

Two-exercisers-on-HD-SPARC-next-to-exerciser-doing-chin-ups-0346_mr

CONFIGUREER JE RUIMTE

De HD SPARC kan eenvoudig worden verplaatst met behulp van de geïntegreerde wielen. Zo kun je de indeling van je ruimte gemakkelijk aanpassen en meer variatie in je programmering aanbrengen. Door de gemakkelijke verplaatsing kun je je ruimte op duizenden verschillende manieren configureren.

Technical Specifications

HD SPARC IN ACTIE.

Hammer Strength Brand Imagery - Woman on Rack
HAMMER STRENGTH NIEUWSBRIEF

KOM ALLES TE WETEN OVER HAMMER STRENGTH

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent performance training en de laatste ontwikkelingen in de fitnessbranche. Meld je nu aan voor productinnovaties, evenementen en meer - rechtstreeks in je inbox. Mis het niet!
Meer informatie

Neem contact op