Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Hammer Strength Kettlebells
3 DECENNIA PURE PERFORMANCE

HAMMER STRENGTH JUST GOT STRONGER

Official Hammer Strength Box

Official Hammer Strength Box

BELEVING IN EEN BOX

De Official Hammer Strength Box is meer dan alleen apparatuur en ontworpen om een onvergetelijke trainingservaring te creëren waardoor je leden blijven terugkomen.

Elk element is zorgvuldig uitgekozen om de perfecte combinatie van apparatuur, programmering en ruimte te bieden. Ondersteund door het toonaangevende merk in performance training.

Workouts. Marketing. Training.

MINDER UITSTROOM - MEER NIEUWE LEDEN
HD Performance Trainers

HD Performance Trainers

ERVAAR HIIT TRAINING OP EEN NIEUWE MANIER

De nieuwe serie HD Performance Trainers biedt grenzeloze mogelijkheden voor High-Intensity Interval Training (HIIT). Sprinten op maximale snelheid met de HD TREAD, indrukwekkende intervallen voor het hele lichaam op de HD Air Bike en HIIT-workouts op de HD SPARC.

Robuust, duurzaam, snel en helemaal compleet: in combinatie met de Official Hammer Strength Box of als upgrade voor een HIIT-ruimte, onderscheiden deze apparaten je sportschool van de concurrentie.

Meer intensiteit. Minder gedoe.

KRIJG MEER – BETAAL MINDER

Haal het maximale uit je investering

HS Plate Loaded - Female Model

NIEUWE HAMMER STRENGTH PLATE LOADED TOESTELLEN

ERVAAR WARE KRACHT

De nieuwe Glute Drive, Belt Squat en T-Bar Row toestellen zijn de perfecte aanvulling voor iedere krachtzone. Ze vertegenwoordigen de Hammer Strength standaard als het gaat om de kwaliteit en duurzaamheid van performance-apparatuur.

Efficiënte en effectieve bewegingspatronen leveren tastbare resultaten en een uitstekende progressie voor ervaren sporters. De T-Bar Row traint de volledige rug met brede en neutrale grepen. De Glute Drive en Belt Squat bieden optimale training voor de bilspieren, hamstrings en het onderlichaam.

Ontwikkeld voor intensieve workouts

GEEF JE KRACHTZONE EXTRA POWER

Bied je leden de ervaring die ze verwachten

JOIN DE MEEST EXCLUSIEVE COMMUNITY IN PERFORMANCE TRAINING

Word een Official Hammer Strength Training Center

Ga voor het succes van je leden en maak deel uit van de top. Ontdek hoe de meest inspirerende Official Hammer Strength Training Centers hebben geïnvesteerd in de beste apparatuur op de markt. Doe inspiratie op en kom in actie. Join nu de meest exclusieve community in performance training.

MAKE IT OFFICIAL. MAKE IT STRONGER

Bouw een sterkere community