Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Creëer een onvergetelijke trainingservaring voor je leden

Elk element van de Hammer Strength Box is zorgvuldig gekozen om een complete oplossing te kunnen bieden voor bijvoorbeeld small group trainingen. De box is gemaakt door experts en wordt ondersteund door het toonaangevende merk in performancetraining.
HAMMER_STRENGTH_BOX_184

Eersteklas apparatuur

De Hammer Strength Box brengt hoogwaardige apparatuur voor krachttraining, functionele training en cardio samen. Deze zijn niet alleen gebouwd om lang mee te gaan, maar helpen samen ook om faciliteiten aan 6 van de top 20 van wereldwijde fitnesstrends voor 2021 te laten voldoen.

Meer informatie
HAMMER_STRENGTH_BOX_155

Indrukwekkende trainingservaring

Of de box nu wordt gebruikt als een zelfstandige studio of in-club-oplossing, de Hammer Strength Box is perfect voor kleinschalige groepstrainingen, PT of individuele sessies en biedt altijd iets unieks voor de sporter.

Meer informatie
HAMMER_STRENGTH_BOX_149

Programmering en training

Ons team van experts heeft een gericht en doeltreffend programmering bedacht waarmee instructeurs zich kunnen richten op vorm- en coachingtechnieken om sporters het maximale uit hun work-out te laten halen. Instructeurs in sportclubs ontvangen ook interne training, aangeboden door de LFA.

Meer informatie
HAMMER_STRENGTH_BOX_189

Marketing Support

Om de introductie van de Hammer Strength Box te promoten, bieden we je marketingmateriaal, content voor social media en middelen om je te helpen je leden te betrekken.

Meer informatie

Meer informatie

Neem contact op met het team om te leren hoe je jouw faciliteit kunt onderscheiden met de Official Hammer Strength Box