Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Creëer een onvergetelijke trainingservaring voor je leden

Elk element van de Hammer Strength Box is zorgvuldig gekozen zodat je een complete oplossing kunt bieden voor bijvoorbeeld small group trainingen. De Box is ontwikkeld door experts en wordt ondersteund door het toonaangevende merk in performance training.
HAMMER_STRENGTH_BOX_184

Eersteklas apparatuur

De Hammer Strength Box brengt hoogwaardige apparatuur voor krachttraining, functionele training en cardio samen. Deze zijn niet alleen ontwikkeld om lang mee te gaan, je speelt hiermee ook in op 6 van de top 20 wereldwijde fitnesstrends van 2021.

Meer informatie
HAMMER_STRENGTH_BOX_155

Indrukwekkende trainingservaring

Of de box nu wordt gebruikt als een zelfstandige studio of in-club-oplossing, de Hammer Strength Box is perfect voor kleinschalige groepstrainingen, PT of individuele sessies en biedt altijd iets unieks voor jouw leden.

Meer informatie
HAMMER_STRENGTH_BOX_149

Programmering en training

Ons team van experts heeft een gericht en doeltreffend programmering bedacht waarmee jouw instructeurs zich kunnen richten op vorm- en coachingtechnieken zodat leden het maximale uit hun work-out kunnen halen. Instructeurs ontvangen ook interne training, aangeboden door onze Life Fitness Academy.

Meer informatie
HAMMER_STRENGTH_BOX_189

Marketing Support


Om de introductie van de Hammer Strength Box te promoten, ontvang je van ons een volledig marketingpakket. Dit pakket bevat promotiemateriaal, social media content en middelen om je te helpen je leden te betrekken.Meer informatie
Hammer Strength Brand Imagery - Woman on Rack
HAMMER STRENGTH NIEUWSBRIEF

KOM ALLES TE WETEN OVER HAMMER STRENGTH

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent performance training en de laatste ontwikkelingen in de fitnessbranche. Meld je nu aan voor productinnovaties, evenementen en meer - rechtstreeks in je inbox. Mis het niet!

Meer informatie

Neem contact op met het team om te leren hoe je jouw faciliteit kunt onderscheiden met de Official Hammer Strength Box