Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
gym-synrgy360-exercisers-xs

Training in kleine groepen

Als sporters gemotiveerd zijn, dan blijven ze terugkomen. Training in kleine groepen motiveert sporters door middel van kameraadschap, verantwoordelijkheid en energie. Het is in iedere fitnessfaciliteit een krachtige manier om sporters te prikkelen en te activeren.
row-gx-in-gym

Groepstraining (GX)

De GX-portfolio van producten staat op de kruising van passend ontwerp en functioneel evenwicht. Elk toestel is doelgericht om een praktische trainingssynergie te delen met de rest van de groep. En elk toestel is ontworpen om een eenheid van uiterlijk en sfeer tot stand te brengen in een fitnessruimte. Om te helpen met de veelzijdigheid van groepstrainingen, kunnen alle toestellen gemakkelijk worden verplaatst en weggezet.

Meer informatie
StudioCollection_950x650_0

STUDIOCOLLECTIE

De Studiocollectie is ontworpen volgens een uniform kleurconcept en is gebaseerd op de psychologie van en voorkeur voor gebruikersfuncties. De Studiocollectie staat garant voor eenvoudige, organisatorische voordelen en is dankzij de toegankelijkheid ideaal voor zowel sporters als eigenaren van fitnessclubs.

Meer informatie
About_Inset_EnhancingExperience&SeriesImage

Powered by ICG

LIFE FITNESS CYCLES

Creëer de ultieme indoor fiets-beleving. Prijswinnende indoor fietsen van topkwaliteit combineren een opvallend ontwerp met een verbeterde digitale beleving. Een haast eindeloos aantal afstelopties maakt de toestellen comfortabel voor bijna iedere sporter.

Meer informatie
gym-synrgy360-xm-row-gx-exercisers_1

SYNRGY360-SYSTEEM

Een baanbrekend systeem voor groepstraining, ontworpen om onvergetelijke ervaringen voor alle sporters te creëren. Verschillende mogelijkheden voor configuraties en accessoires creëren bijna grenzeloze trainingsmogelijkheden.

Meer informatie
gym-HDelite-productonly-R4

HD ELITE RACKS

Even sterk en intens als dat sporters verwachten van Hammer Strength-toestellen. Sporters die de intensiteit van hun kleine groepstraining willen verhogen, kunnen meteen aan de slag met trainen op HD Elite Racks.

Meer informatie
Gym-Selectorized-Circuit

CIRCUIT-SERIE

Circuit series heeft geen instellingsaanpassingen nodig en beschikt over intuïtieve drukknoppen, waardoor het een uitstekende introductie tot krachttraining is en een geweldige keuze is voor circuittrainingen. Circuit Series is perfect voor de actieve ouderengemeenschap, beginnende sporters en gebruikers die op zoek zijn naar handige en effectieve krachttraining.

Meer informatie
sparc-facility-photo

SPARC

Vet verliezen. Spiermassa opbouwen. Sterker worden. Stofwisseling versnellen. Kracht vergroten. Met de SPARC kunt u het allemaal op een veiligere manier, omdat deze biomechanisch is afgesteld voor buitengewone resultaten met weinig belasting. Het intuïtieve 'direct aan de slag'-ontwerp van de SPARC maakt het voor alle gebruikers eenvoudig om hellings- en intensiteitsniveaus te kiezen en zo in recordtijd hun fitnessdoelen te bereiken.

Meer informatie