Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
SPARC

SPARC

Raak vet kwijt. Bouw spiermassa op. Word sterker. Versnel je stofwisseling. Vergroot je kracht.

Met de SPARC train je dit allemaal en dankzij de verfijnde biomechanica ervan, ook nog op een veiligere manier. Zo ontstaan met weinig belasting buitengewone resultaten. Dit is HIIT 2.0.

Ga een stapje verder met je trainingszones en groepslessen. Geef je functionele, suspensie- en andere trainingen een boost. Maak je bootcamp-, crosstraining- en andere groepslessen pittiger.

Hoogwaardige trainingsprestaties. Weinig belasting. Geen impact. De SPARC heeft een biomechanisch ontwerp dat de gewrichten minder belast. Je leden worden zo gestimuleerd om harder te werken, omdat ze de inspanning als minder zwaar ervaren.

Opstappen en gaan. Dankzij zijn intuïtieve instellingen en ontwerp is de SPARC buitengewoon eenvoudig in het gebruik. Eenvoudig aan te passen. Eenvoudig te gebruiken. Simpelweg fantastisch.

Kenmerken

TWEE BEDIENINGSMODI  - intervalmodus: langere training met op de sporter afgestemde periodes van hoge intensiteit en rustperiodes.

UNIEK ONTWERP OM BELASTING OP DE KNIEËN TE VERMINDEREN Na onderzoek door onze fitness- en kinesiologie-experts van het Cybex Onderzoeksinstituut aangaande de Arc Trainer, werd SPARC ontworpen met onze gepatenteerde boogvormige beweging. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze beweging minder belastend is voor de knieën.

EXTRA WEERSTANDSMECHANISME BIEDT WEERSTAND BIJ LANGZAMERE STAPPEN

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN CONSOLE Met de gebruiksvriendelijke console van de SPARC kunnen je leden snel en zelfverzekerd op- en afstappen - geen geklungel meer met functies. Dit is cruciaal bij HIIT.

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier