Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
R Series

R-serie Recumbent Bike

Combineert een slank ontwerp met eenvoudige toegang voor elke sporter. Met drie snelle weerstandsselecties kunnen resultaatgerichte sporters gemakkelijk intervaltrainingen kiezen, die geschikt zijn voor sporters van alle niveaus. De fiets is ontworpen voor sportfaciliteiten die hun sporters graag intuïtieve cardiotoestellen willen bieden met het oog op trainingsresultaten.

 - beugel rondom het zitje voor een snelle en eenvoudige positionering. De 50L-console biedt vereenvoudigde interactie en een helder led-display.

Kenmerken

LIFE FITNESS ON DEMAND Verbeter je cardio-ervaring met trainingen onder leiding van een instructeur, die on-demand beschikbaar zijn op verbonden Cybex 70T-consoles. Kies uit een breed scala aan moeilijkheidsniveaus en programma’s onder leiding van een divers team van instructeurs.

PLUTO TV Pluto TV biedt gemakkelijke toegang tot binge-waardige tv, topfilms, het laatste nieuws, live sport en meer op alle verbonden Cybex 70T-consoles.

VARIATIE IN WEERSTAND 25 verschillende weerstandsniveaus maken gevarieerde workouts mogelijk en zijn aantrekkelijk voor velerlei sporters.

PEDAALBANDEN Gemakkelijk verstelbare pedaalbanden voor een solide plaatsing van de voet.

SNEL VERWIJDERBARE BESCHERMKAPPEN De beschermkappen kunnen snel worden verwijderd en maken zo onderhoud eenvoudig.

DIGITAAL FACILITEITSBEHEER Halo Fitness Cloud biedt één centrale locatie waar fitnessfaciliteiten eenvoudig de zakelijke bedrijfsvoering kunnen beheren, met leden kunnen communiceren, hun fitnessprogramma's kunnen plannen en inroosteren en meer. Kies uit drie programma's en drie uitbreidingen, afhankelijk van de behoeften van je sportfaciliteit.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier