Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige VRS

Prestige Strength VRS Leg Extension

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Een intuïtieve aanpassing van de beenkussens en een optioneel Range Limiting Device (toestel met bereikbeperking) zorgen voor een gebruiksvriendelijke, effectieve workout met de Prestige Leg Extension.

- het optionele Range Limiting Device (toestel met bereikbeperking) laat gebruikers een comfortabele beginpositie kiezen en waarborgt altijd een optimaal weerstandsprofiel

- compenserende werkarm biedt een optimale positie zonder van invloed te zijn op de beginhoek van de knie

Kenmerken

TWEE CONFIGURATIES  Een bedrijfseigen Range Limiting Device (toestel met bereikbeperking) handhaaft de betrouwbaarheid van de krachtcurve en biedt in de Start-versie een aanpasmogelijkheid voor de juiste beginpositie

COMFORTABELE STARTPOSITIE Het optionele Range Limiting Device laat gebruikers een comfortabele beginpositie kiezen en waarborgt altijd een optimaal weerstandsprofiel (beschikbaar in de configuraties Start en non-RLD).

NATUURLIJKE EN COMFORTABELE WORKOUT Dankzij het rugkussen met veermechanisme kunnen sporters gemakkelijk een workout uitvoeren met een natuurlijke en comfortabele beweging.

AANPASSING BEENKUSSEN Intuïtieve en praktisch moeiteloze aanpassing van de beenkussens

OPTIMALE POSITIONERING De compenserende werkarm biedt een optimale positie zonder van invloed te zijn op de beginhoek van de knie.

VERMINDERT SPANNING OP DE HAMSTRING Het schuin geplaatste rugkussen vermindert spanning op de hamstring.

EENVOUDIG AAN TE PASSEN Eenvoudige aanpassingen vanuit zithouding.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Prestige-toestel.

STAPSGEWIJS OPLOPEND GEWICHTSSYSTEEM MET DRAAISELECTIE Met de draaiselectie past de gebruiker het gewicht snel en eenvoudig in stappen van 2,3 kg aan

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier