Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige VRS

Prestige Strength VRS Dip/Chin Assist

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM

Tot 51 kg aan ondersteuningsgewicht en extra grote handgrepen met twee posities bieden meer comfort en veiligheid op de Prestige Dip/Chin Assist.

- de extra grote handgrepen met twee posities zijn comfortabeler voor de handen, zijn geschikt voor sporters met verschillende lichaamslengtes en maken verschillende dipbewegingen mogelijk

- voetenstang kan gemakkelijk worden opgeklapt voor pull-ups en dips zonder ondersteuning

Kenmerken

51 KG AAN ONDERSTEUNINGSGEWICHT Biedt tot 51 kg ondersteuningsgewicht wanneer ingesteld.

VERSCHEIDENHEID AAN OEFENINGEN EN GEBRUIKERS De extra grote handgrepen met twee posities zijn comfortabeler voor de handen, zijn geschikt voor sporters met verschillende lichaamslengtes en maken verschillende dipbewegingen mogelijk

BARBELL- EN NEUTRALE HANDGREPEN De pull-upstang heeft zowel barbell- als neutrale handgrepen, zodat sporters hun voorkeur kunnen kiezen.

GEMAKKELIJK OP- EN AFSTAPPEN Gebruikers kunnen gemakkelijk op- en afstappen.

EENVOUDIG GEBRUIK VAN DE VOETENSTANG De voetenstang kan gemakkelijk worden opgeklapt voor pull-ups en dips zonder ondersteuning.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Prestige-toestel.

STAPSGEWIJS OPLOPEND GEWICHTSSYSTEEM MET DRAAISELECTIE Met de draaiselectie past de gebruiker het gewicht snel en eenvoudig in stappen van 2,3 kg aan

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier