Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige VRS

Prestige Strength VRS Back Extension

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Kies een comfortabele startpositie met het optionele Range Limiting Device en fixeer jezelf vervolgens op het heupkussen met het gepatenteerde bekkenstabilisatiesysteem voor een optimaal trainingseffect.

- het gepatenteerde bekkenstabilisatiesysteem met verstelbare voetbeugel stelt de gebruiker in staat zich ‘te fixeren’ op het heupkussen voor een optimaal trainingseffect

- het optionele Range Limiting Device laat gebruikers een comfortabele beginpositie kiezen en waarborgt altijd een optimaal weerstandsprofiel

Kenmerken

COMFORTABELE STARTPOSITIE Het optionele Range Limiting Device laat gebruikers een comfortabele beginpositie kiezen en waarborgt een optimaal weerstandsprofiel (op de Startversie).

TWEE CONFIGURATIES Beschikbaar in twee configuraties: Start RLD en non-RLD.

OPTIMAAL TRAININGSEFFECT Het gepatenteerde bekkenstabilisatiesysteem met verstelbare voetbeugel stelt de gebruiker in staat zich ‘te fixeren’ op het heupkussen voor een optimaal trainingseffect.

JUISTE EN COMFORTABELE BEWEGING Het voorgevormde lendenkussen stimuleert een juiste en comfortabele beweging naar extensie.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Prestige-toestel.

STAPSGEWIJS OPLOPEND GEWICHTSSYSTEEM MET DRAAISELECTIE Met de draaiselectie past de gebruiker het gewicht snel en eenvoudig in stappen van 2,3 kg aan

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier