Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige Total Access

Prestige Strength Total Access Row Rear Delt

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Als marktleider omarmt Cybex de normen van het Inclusive Fitness Initiative (IFI) en we leiden de branche met onze nieuwste geaccrediteerde Total Access-toestellen.

 - vaardigheden in plaats van beperkingen. - speel in op de behoeften van enthousiaste sporters met een cognitieve, zintuiglijke of fysieke beperking.

Kenmerken

MEERDERE HANDGREEPPOSITIES Dankzij de keuze uit hoge en lage handgreepposities is het toestel toegerust voor rolstoelgebruikers die de zithoogte niet kunnen aanpassen, voor kleinere mensen en voor sporters met balansproblemen, voor wie volledig voetcontact met de vloer mogelijk is.

OMKEERBAAR BORSTKUSSEN Het omkeerbare borstkussen met acht posities biedt een volledig bewegingsbereik voor zowel grote als kleine sporters.

GROTE ZITTING De grote zitting zorgt voor meer stabiliteit en vertrouwen bij oudere gebruikers en mensen met minder rompstabiliteit.

AAN BOVENKANT GEMONTEERDE WERKARM Dankzij de draaipositie van de aan de bovenkant gemonteerde werkarm blijft de natuurlijke lichaamsbeweging van een geleidelijk dalende handpositie tijdens de beweging behouden.

GEMAKKELIJK BEREIKBARE GEWICHTENSTAPEL De gewichtenstapel is vanuit een zittende positie voor de sporter bereikbaar waardoor het gewicht gemakkelijk te kiezen is.

GEWICHTENSTAPEL MET DRAAISELECTIE De gewichtenstapel met laag startgewicht en geïntegreerde draaiselectiesystemen met drie standen en stapsgewijze verhogingen van 2,5 kg maken het toestel geschikt voor onervaren en oudere gebruikers.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier