Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Strength

Prestige Strength Total Access Overhead Press

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Als marktleider omarmt Cybex de normen van het Inclusive Fitness Initiative (IFI) en we leiden de branche met onze nieuwste geaccrediteerde Total Access-toestellen.

- vaardigheden in plaats van beperkingen

- speel in op de behoeften van enthousiaste sporters met een cognitieve, zintuiglijke of fysieke beperking

Kenmerken

VERGRENDELENDE PLUNJER-AFSTELLING Dankzij de afstelling met de vergrendelpen op het wegdraaiend zitje kunnen rolstoelgebruikers gemakkelijk plaatsnemen en gebruikers met beperkte mobiliteit het zitje met één hand afstellen.

KEUZE VAN HANDGREEPPOSITIES Keuze uit hoge en lage handgreepposities voor rolstoelgebruikers, kleinere mensen en sporters met balansproblemen.

WERKARM MET CONTRAGEWICHT Werkarm met contragewicht en begingewicht van 2,5 kg. Dit maakt een een licht startgewicht voor gebruik met één arm (unilateraal) voor alle sporters mogelijk en komt ten goede van onervaren en mindervalide sporters, inclusief mensen met een amputatie of die een beroerte hebben gehad.

INSTRUCTIES IN GROTE LETTERS Instructies in grote, duidelijke letters, inclusief geschreven en grafische instructies voor alle gebruikers.

MAKKELIJK BEREIKBARE GEWICHTENSTAPEL De gewichtenstapel is vanuit een zittende positie voor de sporter bereikbaar waardoor het gewicht gemakkelijk te kiezen is.

GEWICHTENSTAPEL MET DRAAISELECTIE De gewichtenstapel met laag startgewicht en geïntegreerde draaiselectiesystemen met drie standen en stapsgewijze verhogingen van 2,5 kg, maken het toestel geschikt voor onervaren en oudere gebruikers.

CIJFERS MET RELIËF OP GEWICHTENSTAPEL Dankzij pictogrammen met reliëf op de gewichtenstapel kunnen slechtziende gebruikers de positie van de gewichtenstapels bepalen.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier