Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige Total Access

Prestige Strength Total Access Lat Pulldown

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Als marktleider omarmt Cybex de normen van het Inclusive Fitness Initiative (IFI) en we leiden de branche met onze nieuwste geaccrediteerde Total Access-toestellen.

- vaardigheden in plaats van beperkingen.

- speel in op de behoeften van enthousiaste sporters met een cognitieve, zintuiglijke of fysieke beperking.

Kenmerken

HOOGTEVERSTELLING GREEPSTANG De hoogteverstelling van de stang is te bedienen via een enkele hendel en kan worden aangepast voor kleinere sporters en rolstoelgebruikers tot een beginhoogte van minimaal 1400 mm vanuit zithouding.

VERSTELBARE KNIEWEERSTAND Dankzij de aanpasbare kniefixatie en zithoogte kunnen kleinere gebruikers en mensen met beperkte rompstabiliteit volledig plat voetcontact met de vloer houden. Dit zorgt voor een juiste bekkenhouding en voorkomt een ronde rug tijdens de oefening.

INSTRUCTIES OP ZITHOOGTE Dankzij de instructies op zithoogte kunnen alle gebruikers, inclusief rolstoelgebruikers, deze gemakkelijk vanuit een zittende positie lezen.

CIJFERS MET RELIËF De cijfers met reliëf en groot lettertype maken eenvoudige verstelling mogelijk voor oudere of slechtziende gebruikers.

MAKKELIJK BEREIKBARE GEWICHTENSTAPEL De gewichtenstapel is vanuit een zittende positie voor de sporter bereikbaar waardoor het gewicht gemakkelijk te kiezen is.

GEWICHTSAANPASSING MET DRAAISELECTIE De gewichtenstapel met laag startgewicht en geïntegreerde draaiselectiesystemen met drie standen en stapsgewijze verhogingen van 2,5 kg maken het toestel geschikt voor onervaren en oudere gebruikers.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier