Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Strength

Prestige Strength Total Access Chest Press

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Als marktleider omarmt Cybex de normen van het Inclusive Fitness Initiative (IFI) en we leiden de branche met onze nieuwste geaccrediteerde Total Access-toestellen.

- vaardigheden in plaats van beperkingen

- speel in op de behoeften van enthousiaste sporters met een cognitieve, zintuiglijke of fysieke beperking

Kenmerken

AFSTELLING MET VERGRENDELPEN Dankzij de afstelling met de vergrendelpen op het wegdraaiend zitje kunnen rolstoelgebruikers gemakkelijk plaatsnemen en gebruikers met beperkte mobiliteit het zitje met één hand afstellen.

VERSTELBARE WERKARM Maakt sporters met beperkte schoudermobiliteit en rolstoelgebruikers een beginpositie zonder spierspanning mogelijk.

RECHTOPSTAANDE RUGLEUNING Dankzij de rechtopstaande rugleuning (10 ̊) kan de rolstoelgebruiker de stabiliteit behouden bij zwaardere gewichten.

MAKKELIJK BEREIKBARE GEWICHTENSTAPEL De gewichtenstapel is vanuit een zittende positie voor de sporter bereikbaar waardoor het gewicht gemakkelijk te kiezen is.

GEWICHTSKEUZE MET DRAAISELECTIE De gewichtenstapel met laag startgewicht, geïntegreerde draaiselectiesystemen met drie standen en stapsgewijze verhogingen van 2,5 kg maken het toestel geschikt voor onervaren en oudere gebruikers.

DRAAIPUNT GEMONTEERD BOVEN HET HOOFD Het boven het hoofd gemonteerde draaipunt zorgt voor een juiste biomechanische beweging van de chest press vanuit de scharnierende hendelarm.

HANDGREEPPOSITIE Keuze uit hoge en lage handgreepposities voor rolstoelgebruikers, kleinere sporters en sporters met balansproblemen.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier