Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Strength

Prestige Strength Total Access Cable Column

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Als marktleider omarmt Cybex de normen van het Inclusive Fitness Initiative (IFI) en we leiden de branche met onze nieuwste geaccrediteerde Total Access-toestellen.

- vaardigheden in plaats van beperkingen

- speel in op de behoeften van enthousiaste sporters met een cognitieve, zintuiglijke of fysieke beperking

Kenmerken

MULTIFUNCTIONEEL Multifunctioneel trainingstoestel dat uiteenlopende oefeningen biedt voor alle gebruikers met of zonder beperkingen.

GROTE STABILITEITSHANDGREPEN Twee grote stabiliteitshandgrepen bieden rolstoelgebruikers en andere sporters een stabiele houvast bij het uitvoeren van unilaterale oefeningen, oftewel met één arm.

INSTRUCTIES IN GROTE LETTERS Instructies in grote, duidelijke letters, inclusief grafische instructies, geschikt voor alle gebruikers.

LASERGESNEDEN CIJFERS Lasergesneden cijfers op de verticale paal voor hoogteverstelling. De grote cijfers zijn gemakkelijk te lezen door slechtziende gebruikers.

LAAG STARTGEWICHT Lage startgewichten van 2,5 kg en stapsgewijze verhogingen van 1,25 kg maken oefeningen met één arm mogelijk voor gebruikers die herstellen van een beroerte of gebruikers met een andere beperking van het bovenlichaam.

INSTELHENDEL VOOR HOOGTE Dankzij de hoogteinstelling met pistoolgreep kan de beginhoogte met één hand worden afgesteld, onontbeerlijk voor gebruikers die een arm missen of die herstellen van een beroerte.

GEWICHTSKEUZE MET DRAAISELECTIE Het geïntegreerde draaiselectie-mechanisme met 3 standen is vanuit een zittende positie voor de sporter bereikbaar, waardoor het gewicht gemakkelijk te kiezen is.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier