Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Indoor Cycling

Product niet meer beschikbaar: IC5 Indoor Cycle

Excuses, dit product is uit productie genomen. Kijk hier voor de alternatieven.

Indien je over dit product beschikt en meer informatie wenst, kun je via deze link contact opnemen met één van onze consultants.

POWERED BY ICG

De combinatie van koppeling met Bluetooth, datastreaming via ANT+, geavanceerde magnetische weerstand en een intuïtief lcd-scherm creëert een indrukwekkende en meeslepende beleving voor sporters. Gegevensuitwisseling tussen toestellen en de Coach By Color-intensiteitsbegeleiding zijn hierbij inbegrepen.

Kenmerken

WATTRATE-VERMOGENSMETER Geeft een exacte meting in watt weer van de inspanningen van de sporter. Een positioneringssensor die de toegepaste weerstand op het magnetische remsysteem meet maakt deze exacte meting mogelijk.

LCD-COMPUTER VAN WATTRATE Het ingebouwde lcd-scherm beschikt over een achtergrondverlichtingsfunctie op aanvraag. Vijf aanraakgevoelige sensorknoppen zorgen voor een snelle en intuïtieve bediening. Een led-indicator boven het scherm geeft sporters de optie om Coach By Color toe te passen.

MAGNETISCHE WEERSTANDSSCHAKELAAR Onderhoudsvrije technologie levert een substantieel weerstandsbereik op. Verticale hendel geeft de gebruiker voelbare feedback en maakt snelle aanpassing mogelijk. De schakelaar bevindt zich onder het stuur en is dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle fietsposities.

POLY-V AANDRIJFRIEM De riem heeft slechts beperkt onderhoud nodig, verbetert de traptechniek, maakt herstelmomenten mogelijk die minder op vaart zijn gebaseerd en zorgt ervoor dat de fietser efficiënt en geruisloos trapt.

Q-FACTOR VAN 155 MM Dankzij de Q-factor (de afstand tussen de voeten van een sporter wanneer hij met de voeten op de pedalen op de fiets zit) van 155 mm is de IC5 comfortabel en voelt hij meer aan als een echte racefiets. Het resultaat is extra comfort en efficiëntie in elke pedaalslag.

GEMAKKELIJK VERSTELLEN De vier aanpassingsmogelijkheden (zadelhoogte, zadel naar voren/achteren, stuurhoogte, stuur naar voren/achteren) zorgen ervoor dat de fiets zeer precies kan worden afgesteld voor elke fietser. Dankzij de in het stuur ingebouwde techniek kan de sporter soepel en eenvoudig afstellen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier