Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Leg Curl

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

- met het Range Limiting Device kunnen sporters de meest comfortabele startpositie instellen en is het weerstandsprofiel altijd op de sporter afgestemd

- het rugkussen kan zittend met één hand worden aangepast en 100° worden gedraaid voor minder spanning op de hamstring

Kenmerken

SPIERSPANNING ZONDER BLESSURES Alle krachttraining is een toepassing van spierspanning. Cybex ontwerpt producten die de juiste hoeveelheid spierspanning toepassen om het gewenste trainingseffect te bereiken, maar doet het op een manier die de kans op blessures verkleint. Dit is het geval met het veelgeprezen Cybex Range Limiting Device (RLD).

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN Het innovatieve ontwerp van het variabele tibiakussen biedt moeiteloze positionering en meer comfort en stabiliteit.

ONDERBEENKUSSEN Met de compenserende werkarm kan het onderbeenkussen worden aangepast met minimaal effect op de beginhoek van de knie. De combinatie met het juiste draaipunt maakt het mogelijk een voorgevormd kussen te gebruiken voor meer comfort.

VERMINDERT SPANNING OP DE HAMSTRING Het schuine rugkussen (hoek van 100 graden tussen zitje en rugleuning) is breder dan dat op de meeste leg curl-toestellen en is ontworpen om de spanning op de hamstring te verminderen.

AANPASSEN ZONDER OPSTAAN Dankzij de combinatie van de viervoudige koppeling van Eagle NX en de gasveerondersteuning kan de rugleuning worden versteld, zonder dat de sporter van het toestel hoeft op te staan. Met de positie-indicatoren kunnen gebruikers hun positie op het toestel telkens opnieuw perfect instellen.

MINDER DWARSKRACHT OP DE KNIE De dijstabilisatiemethode die wordt gebruikt bij Cybex Eagle NX zorgt voor aanzienlijk minder dwarskracht op de knie in vergelijking met andere methodes.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier