Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Hip Abduction/ Adduction

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

- ruimtebesparend ontwerp met dubbele functie

- gewichtenstapel fungeert als privacy shield

Kenmerken

BESPAART WAARDEVOLLE VLOERRUIMTE Het ontwerp met twee functies maakt zowel abductie als adductie in één toestel mogelijk.

TRAIN PRECIES DAAR WAAR HET NODIG IS Dankzij de innovatief verstelbare hoek van het rugkussen kan de heup volledig strekken. Dit betekent dat sporters zich kunnen concentreren op zeer specifieke spiergroepen om te trainen waar dat nodig is.

GROTER BEWEGINGSBEREIK Het ‘Slack Free Drive System’ zorgt voor een onmiddellijke activatie en dit vergroot het bewegingsbereik, want de weerstand begint zodra de oefening begint. Sporters komen niet in een bredere wijdbeense positie dan comfortabel voor ze is en zijn niet al halverwege de beweging voordat ze weerstand van het gewicht voelen.

VERBETERDE PRIVACY De gewichtenstapel aan de voorkant van het toestel dient als privacy shield.

JUISTE GEBRUIKERSPOSITIONERING Dankzij het gebruik van kniekussens als werkpunt is de kniebelasting minimaal en zo blijven de knieën in het midden van het kussen duwen. Naast de kniekussens maken ook de twee voetposities het toestel geschikt voor sporters van verschillende lengtes. In tegenstelling tot de staande is de zittende positie een comfortabele en solide houding voor de sporter.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier