Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Armcurl

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - de scharnierarmen maken aanpassingen overbodig en zorgen ervoor dat sporters in een patroon bewegen dat optimaal is afgestemd op hun lichaamstype of voorkeursbeweging - met de draaibare en roterende handgrepen kunnen oefeningen worden gevarieerd van dumbbell curl tot hammer curl

Kenmerken

INNOVATIEF ONTWERP De Eagle NX Arm Curl is volledig opnieuw ontworpen en gericht op gemakkelijk instappen. Het zitje hoeft niet te worden afgesteld of gedraaid. Het variabele armontwerp stelt de gebruiker in staat om de handgrepen vast te pakken, de armen tegen het kussen te plaatsen en vervolgens een curl te maken in een beweging die comfortabel is voor de sporter.

MEER BEWEGINGEN VOOR MEER MENSEN Met de draaibare en roterende handgrepen kunnen sporters een preacher, dumbbell of hammer curl maken.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op je fitnessfaciliteit en de intensiteit van je trainingen.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier