Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Arc Trainer

525AT Total Body Arc Trainer

De Cybex Arc Trainer 525AT is ideaal voor trainingsruimtes waar de ruimte beperkt maar premium is, zoals in hotels, zakelijke wellnesscentra en appartementencomplexen. Zoals alle Arc Trainers biedt dit model calorieverbranding, prestaties en flexibiliteit, maar dan in een gestroomlijnd ontwerp.

- met dit ene apparaat kun je alles: het combineert cardio- en krachttraining

- de veelzijdige Arc Trainer spreekt alle sporters aan, van degenen die op zoek zijn naar intensieve krachttraining tot degenen die op zoek zijn naar een low-impact crosstrainingssessie

- dankzij het intuïtieve ontwerp van de console is de interface gemakkelijk toegankelijk en snel te gebruiken programma's en functies mogelijk

Kenmerken

CROSS-TRAINER VOOR HET HELE LICHAAM

De Cybex 525AT Arc Trainer heeft een breed bereik voor helling en weerstand, zodat het drie fitnesstoestellen in één. Op lage hellingsniveaus 'glijdt’ hij als een langlauftoestel. In het middenbereik is de beweging een ‘stap’ zoals een standaard elliptische beweging. Op de hoge niveaus is de beweging een 'klim’ zoals op een stepper of klimmachine.

INTUÏTIEVE CONSOLE

De gebruiksvriendelijke, in het midden geplaatste console biedt een intuïtieve, toegankelijke indeling voor gebruikers in beheerde en onbeheerde fitnessomgevingen.

CONSTANTE EN ADAPTIEVE VERMOGENSMODI

Adaptief vermogen is ideaal voor intervaltraining en krachttraining, zodat sporters zich kunnen richten op wattagepieken. Naarmate de snelheid toeneemt, neemt ook de weerstand toe, wat betekent dat het uitgangsvermogen snel toeneemt.

HALO FITNESS CLOUD

Dankzij optionele internetverbinding is het gebruik van de Halo Fitness Cloud mogelijk, een krachtig digitaal hulpmiddel dat de dagelijkse gang van zaken vergemakkelijkt, preventief onderhoud stroomlijnt en zinvollere interactie met sporters creëert.

Technical Specifications

Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, web-gebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier