Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
brand-gym-cardio-equipment-treadmill-powermill-860

Cardiotoestellen

Een groot deel van de cardiotoestellen van Life Fitness geeft een sportschool de vrijheid om fitnesstoestellen te kiezen die bij hun behoeften passen. Het biedt iedere sporter, ongeacht leeftijd, vaardigheid of fitnessniveau, de keuze om een cardiotraining te vinden die het beste bij hem of haar past.
Marriott-Elevation-S8-S9

ELEVATION SERIES

De hoogwaardige Elevation Series combineert superieure biomechanica, goed doordacht en uitnodigend ontwerp en uitstekende verbindingsmogelijkheden voor zowel sporters als eigenaars van fitnessclubs. Het resultaat is een prettige ervaring voor de gebruiker, wat de fitnessclub een uniek voordeel geeft.

De Elevation-serie bevat onder meer loopbanden, cross-trainers, de PowerMill klimmachine, de FlexStrider Variable-Stride Trainer en Lifecycle upright en ligfietsen.

Meer informatie
Family_950x650

INTEGRITY-SERIE

Werkpaard onder de cardiotoestellen, opnieuw uitgedacht, met functionele en esthetische verbeteringen in het ontwerp.

Het ruime productaanbod van de Integrity-serie omvat de PowerMill klimmachine, loopbanden, cross-trainers, Lifecycle recumbent en rechtopstaande fietsen, stairclimbers, en summit trainers. Stuk voor stuk bieden ze keuzes op de console die zijn toegesneden op uw faciliteit en sporters.

Meer informatie
hospitality-cardio-activateseries-R3_0

ACTIVATE-SERIE

Het gestroomlijnde, eenvoudig te gebruiken consoleontwerp is bij uitstek geschikt voor beginnende en ervaren sporters. Activate Series loopbanden, cross-trainers, recumbent- en upright fietsen zijn compact, betrouwbaar en een toegevoegde waarde voor elke fitnessfaciliteit.

Meer informatie
Prestatie-roeimachines

GX

De GX-Serie heeft twee effectieve cardio mogelijkheden: Row GX en Uppercycle GX-ergometer.

Row GX Trainer maakt gebruik van aanpasbare Fluid Technology Resistance voor een totale lichaamstraining die perfect is als groepstraining of als aanvulling op een SYNRGY360- of HD Elite-systeem.

UpperCycle GX Ergometer zorgt voor variatie bij groepstrainingen en HIIT met een oplossing voor het gehele bovenlichaam, vanuit de voeten.

Meer informatie
sparc-facility-photo

SPARC

Vet verliezen. Spiermassa opbouwen. Sterker worden. Stofwisseling versnellen. Kracht vergroten. Met de SPARC kunt u het allemaal op een veiligere manier, omdat deze biomechanisch is afgesteld voor buitengewone resultaten met weinig belasting. Het intuïtieve 'direct aan de slag'-ontwerp van de SPARC maakt het voor alle gebruikers eenvoudig om hellings- en intensiteitsniveaus te kiezen en zo in recordtijd hun fitnessdoelen te bereiken.

Meer informatie