Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
SYRNGY-360-T-MJ-Small-Group-Training-Exerciser-Jumping-2607
Krachttrainingstoestellen

Cable Motion

Life Fitness Cable Motion technologie biedt effectieve en veelzijdige multidimensionale krachttraining. De gebruiker bepaalt zijn eigen bewegingspad, wat zorgt voor een eindeloze variatie van oefeningen en opbouw van balans, stabiliteit en kracht.

Pulley-toestellen

Signature-serie cable motion

Veelzijdigheid

Onbeperkte oefeningen

De krachttrainingstoestellen van Cable Motion bieden gebruikers de mogelijkheid om hun lichaam te trainen vanuit verschillende hoeken en bieden talloze oefeningen die excentrische en isometrische training mogelijk maken.

9.

Gebruiksgemak

Voor sporters van alle fitnessniveaus

Krachttrainingstoestellen met pulleys en kabels stellen gebruikers in staat om gewichten vanuit een comfortabele positie op te tillen. Met deze toestellen kunnen gebruikers ook zelfstandig gewichten aanpassen om verschillende oefeningen voor armen, benen, rug, buikspieren en kernspieren te ondersteunen.

NSCARenovatedPC_3-gallery-950x650_0

We hebben gekozen voor Hammer Strength vanwege haar reputatie als leider op het gebied van innovatie en om haar toewijding om vakmensen op het gebied van kracht- en cardiotrainingen, apparatuur aan te bieden van de hoogste kwaliteit en het beste ontwerp in de branche.

Scott Caulfield, NSCA, Hoofd Kracht en Conditietrainingscoach
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
TIL JE FACILITEIT NAAR EEN HOGER NIVEAU
Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken welke apparatuur aansluit bij de wensen en behoeften van jou en jouw leden.
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteitsmanagement

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.