Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
bewegen-lockdown
Blog

Wat Kan Je Doen Tijdens Een Shutdown?

Het is een moeilijke tijd om eigenaar van een sportschool of manager van een fitnessclub te zijn. Omdat alle sportscholen en fitnessfaciliteiten geforceerd zijn om hun deuren te sluiten, is er geen tijdschema voor de heropening. Er zijn daarentegen wel dingen die je kunt doen om jezelf bezig te houden en je voor te bereiden op het heropenen van je club, en wij zijn er om je er doorheen te helpen!

  1. Grote schoonmaak

Schoonmaken is natuurlijk altijd een goed idee, maar nu is het een ideaal moment om jouw fitnessclub een grondige schoonmaakbeurt te geven. Volg de laatste richtlijnen van de overheid om ervoor te zorgen dat je alles doet wat je kunt om het coronavirus en andere schadelijke kiemen in gemeenschappelijke ruimtes te elimineren.

Lees meer

  1. Preventief onderhoud

Een shutdown is ideaal voor onderhoud of reparatie, ons Service Team staat voor je klaar! Met in acht neming van alle richtlijnen en voorschriften, zullen zij hun uiterste best doen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Is jouw software nog up to date? Deze periode kun je ideaal benutten om te zorgen dat alle consoles draaien op de nieuwste software versie. Beschik je over de Discover SE3 HD consoles, dan kun je nu gratis Life Fitness on Demand activeren – zo kunnen jouw leden straks hun favoriete cardio lessen on demand volgen.

Je kunt het Service Team bereiken via +31(0)180 64 66 66 of service.benelux@lifefitness.com

  1. Blijf in contact

Veel van je leden missen jouw fitnessclub net zo goed als jij hen mist. Houd contact via e-mail. Zorg voor een goede dosis positiviteit in hun dag en moedig hen aan om thuis actief te blijven. Bij Life Fitness maken we gebruik van ons Digital Coach-platform, zodat sporters thuis kunnen trainen.

PROBEER DIGITAL COACH


Voor de fiets fanatics op jouw club is er ook een oplossing! Zij kunnen gratis gebruik maken van de ICG World Tour Series en de live groepslessen met Online Coach via vimeo on demand.

ICG World Tour Series
ICG Online Coach 

  1. Word creatief

De financiële zorgen van de sluiting zijn enorm en er is geen gemakkelijke remedie voor het verlies van de cashflow. Maar er zijn diverse manieren om dit leed te verzachten voor jou als ondernemer en ook de zzp’ers die grootste lasten ondervinden van coronavirussluitingen. Bied cadeaubonnen of vooruitbetaling aan voor elke groepstraining of persoonlijke trainingssessie die u aanbiedt. Dit kan helpen om de broodnodige inkomsten te genereren, en de leden profiteren er ook van. Je kunt ook overwegen om een Go Fund Me pagina op te zetten waar trouwe leden kunnen doneren om je personeel te helpen. Deze tactiek heeft bewezen te werken in de horeca, en als leden van jouw fitnessclub het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van een gemeenschap, zullen ze een bijdrage leveren.

Zet een Go Fund Me pagina op

  1. Blijf leren

Je tijd nuttig besteden door bij te blijven met de kennis in de markt? Wij hebben de top 10 trends van het gerenommeerde American College of Sports Medicine (ACSM) voor je gebundeld. Goed ter voorbereiding op de heropening van jouw club en de strijd met jouw concullega’s. Zo weet je waarop je je kunt richten om jouw business een impuls te geven en klaar te maken voor de toekomst!

Download onze trendbrochure

Wil je meer tips of denk je aan het renoveren van je club? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Accountmanagers helpen je graag verder.