Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LFA-BLX_header_1440
Blog

Ontmoet Het Nieuwe Team Van Life Fitness Academy

Wij zijn blij je voor te kunnen stellen aan het vernieuwde team van Life Fitness Academy. Een team met een gigantische dosis kennis en ervaring, die jouw trainers naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Elke trainer heeft zijn eigen expertise en invalshoek, maar allemaal staan ze garant voor kwaliteit en impact. We stellen de trainers hieronder graag aan je voor...

Filip Debast
Filip is al meer dan 14 jaar werkzaam in de fitness industrie. Zijn ervaring, kennis, positieve mindset en passie maken hem een getalenteerd trainer. Zijn doel is om fitness professionals te trainen met kennis, vaardigheden en het vertrouwen om succesvol te zijn.Naast zijn werk voor Life Fitness heeft hij ook zijn eigen personal training bedrijf. Gedurende zijn trainingen coacht hij zijn cliënten met een holistische toenadering tot fitness, waarbij hij kijkt naar hun stresslevels en op basis daarvan de beste opties vindt voor het creëeren van gezondheid, balans en fitness in hun leven. Filip kan uw trainingen verzorgen in het Nederlands, Engels en Frans.

Jurgen de Lang
Jurgen’s motto is ‘Fitness is leven!’.
Fitness is een passie die hij graag deelt met iedereen die zijn sportieve pad kruist. Van jongs af aan loopt sport als een rode draad door zijn leven. Als tienkamper heeft hij mogen proeven van het (top)sport leven, om daarna als trainer juist anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken. Als Personal Trainer, en tevens docent van verschillende fitness opleidingen, coacht hij anderen met veel passie en plezier.

Gino Goossens
Gino is een ervaren evidence-based coach en tevens eigenaar van een Performance Training Center waarin hij werkt met onder andere Hammer Strength apparatuur. Als coach richt hij zich op Individuele Design training waarbij hij actuele wetenschap en assessments hanteert voor het behalen van persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness. Verder is hij een OPEX CCP- en Complete Human Performance (CHP) Coach. Naast zijn werk als coach is Gino zelf een ervaren crossfit atleet en heeft hij al mooie resultaten weten te behalen waaronder een plaats in de finale van de Belgian Throwdown.

Harry Seriese
Harry is een expert op kracht- en conditie training, personal trainer en internationaal powerlifter. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring op olympisch niveau heeft Harry een no-nonsens visie ontwikkeld in de fitness industrie en deelt hij op enthousiaste wijze graag zijn kennis. Naast de algemene sportopleidingen (CIOS, ALO), marketing (NIMA) en management, is hij gecertificeerd personal trainer namens de Fitvak!, ACE, AFN en de NASM. Daarnaast heeft Harry jarenlang ervaring als Judo- en Jiu-Jitsu leraar, sportschoolhouder, voedingsdeskundige en master trainer voor het geven van workshops en lezingen. Harry is een energieke en dynamische man. Als Hammer Strength Master Trainer verzorgd hij op praktische en verfrissende wijze zijn workshop en training waarbij veiligheid en techniek centraal staan.

Naast product trainingen biedt Life Fitness Academy concept trainingen en workshops aan die zijn afgestemd op  fitness instructeurs, personal trainers en club managers met als doel de beste ervaring voor jouw leden te creeeren. Benieuwd wat we allemaal aanbieden? Vraag dan nu vrijblijvend onze brochure aan via marketing.benelux@lifefitness.com. We hopen je snel een keer te mogen ontmoeten!