Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
2--team-ICG_header_1440
Blog

MET GEPASTE TROTS PRESENTEREN WIJ TEAM ICG BENELUX

Met gepaste trots presenteren wij Team ICG Benelux!

Onze National en Master Trainers verzorgen product trainingen, workshops en indoor cycling opleidingen. Zij zijn verantwoordelijk voor de training en educatie van onze klanten en hun instructeurs. Ons team is gevarieerd, elke trainer heeft zijn of haar eigen expertise en alle programma’s zijn samengesteld om impact te leveren.

Met de kennis en ervaring die het team bezit, kunnen we een grote range aan workshops en trainingen aanbieden, afgestemd op fitness instructeurs, personal trainers en managers. Als experts garanderen zij een succesvolle implementatie van de ICG-producten door middel van product trainingen.

Bovendien leveren zij certificeringen die bijdragen aan de ontwikkeling en groei van instructeurs, ongeacht hun niveau en ervaring.

Wij bieden de volgende ICG Certificeringen aan:

  • ICG Basic Level
  • ICG Pro Level
  • ICG Premium Level
  • ICG Elite Level

Elke opleiding is een verdieping op de vorige en zorgt ervoor dat instructeurs continue bijgeschoold en geïnspireerd worden.

2--team-ICG_header_1440

David van der Sterren

Sinds september 2018 maakt David onderdeel uit van team ICG® Benelux als National Trainer om een bijdrage te leveren aan de implementatie van ICG® door middel van het geven van trainingen. Voorafgaand heeft hij jaren vol energie en bevlogenheid indoor cycling lessen gegeven op diverse sportscholen. Beleving, energie en connectie met de groep staat bij hem centraal in de lessen die hij geeft.

Zijn doel is om mensen te inspireren en te motiveren. Hij gelooft dat het creëren van een sterke mindset en een krachtig lichaam de absolute basis is voor een gelukkig leven vanuit je eigen kracht. 

Bernardine Rauwerda

Bernardine heeft 20 jaar lang zelf twee sportscholen gerund met als focus groepslessen. Haar ondernemerschap heeft Bernardine kunnen combineren met een topsport carriere. Zij maakte onder andere deel uit van de Nationale Mountainbike Selectie van Nederland. Haar passie voor het mountainbiken heeft zij later naar het indoor cycling kunnen brengen: zij weet als geen ander hoe zij iemand kan trainen en coachen op een fiets.

Bernardine werkt al enige tijd met veel plezier voor Team ICG® en heeft inmiddels de titel ICG® Master Trainer. Bernardine kan uw trainingen in het Nederlands en Engels verzorgen.

Peter Bleux

Zowel op zijn fiets op de weg als op zijn MTB is Peter in zijn element. Door zijn passie voor het biken is Peter in 2006 de opleiding Spinning® gaan volgen. Sinds 2014 is hij als National Trainer werkzaam bij Team ICG® Benelux . Naast zijn werk voor ICG® houdt hij zich met name bezig met het begeleiden van jeugd renners en ondersteunt hij zijn cliënten met het behalen van hun persoonlijke fiets doelen. De belangrijkste cliënt van Peter is zijn eigen zoon die hij met veel liefde en trots begeleidt bij zijn wielercarrière.

Peter’s motto, die hij wederom ook meegeeft aan de mensen die hij begeleidt, is ‘Be Your Own Hero’.