Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Positive partnership blog image
Blog

Inzicht in jouw wensen

Ontdek meer over de nauwe samenwerking met onze klanten.

Bij Life Fitness werken we graag nauw samen met onze klanten om het allerbeste resultaat te bereiken en hen te helpen met het realiseren van hun ambities voor hun sportschool. Door een nauwe samenwerking krijgen we inzicht in de ruimte die zij beschikbaar hebben, het trainingsaanbod en de algemene demografie van hun leden. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat dit per klant enorm kan verschillen.

Gelukkig heeft ons team van accountmanagers zeer ruime ervaring op het gebied van fitnessfaciliteiten. Van high-performance sportruimtes tot volledig inclusieve fitnessfaciliteiten voor sporters van alle leeftijden en niveaus.

Heb je interesse in het vernieuwen van je fitnessruimte, of wil je weten hoe je je ruimte beter kunt benutten voor het verhogen van het aantal leden, bezoekers je retentie? Lees dan verder en ontdek hoe wij jouw doelstellingen en onze eigen ervaring kunnen inzetten om het gewenste resultaat te bereiken.


Advies en inspiratie voor gym design

Wij kunnen afzonderlijke zones binnen jouw fitnessruimte creëren, zoals kracht-, cardio- en functionele zones. Daarnaast geven we advies waar elk apparaat het beste tot zijn recht komt. We houden rekening met de route die de leden afleggen, populaire trainingsregimes en de opslag van jouw apparatuur. Zo zorgen we voor een soepele ervaring voor leden en instructeurs, terwijl de beschikbare ruimte maximaal benut wordt. 

We werken nauw samen door 2D- en 3D-tekeningen te creëren en doen daarnaast inspiratie op voor vloeren en artwork, voor het weerspiegelen van je merk en visie. Hierdoor ben je volledig op de hoogte voordat je jouw apparatuur bestelt. Bovendien kun je je personeel vooraf informeren over de nieuwe lay-out, zodat zij alvast aan de slag kunnen met de programmering van small group trainingen of PT-ruimtes. Zodra de installatie voltooid is, kun je meteen van start!


Een compleet aanbod van productoplossingen

Van robuuste losse gewichten tot premium cardioapparatuur, en van indoor cycling tot selectorised krachttoestellen. Onze productcatalogus biedt jou alles wat je nodig hebt om een optimale trainingservaring te creëren, ongeacht de trainingsstijlen van je leden.

Zo kunnen je instructeurs personal training geven aan leden of klanten, afgestemd op hun behoeften. Van functionele core bags om de techniek van het gewichtheffen aan beginners te introduceren tot olympische barbells, zodat gevorderde gewichtheffers hun lifts kunnen uitvoeren en verbeteren.

Door een volledig aanbod van producten aan te bieden, helpen we je jouw inkooptijd te verminderen. Daarnaast kunnen we je verzekeren dat de kwaliteit van je fitnessapparatuur, van halters tot loopbanden en alles daartussenin, van de beste kwaliteit is.


Ondersteuning van bestelling tot na de installatie

Omdat wij door heel Nederland toegewijde en deskundige accountmanagers hebben, kun je er verzekerd van zijn dat je een goede relatie met je accountmanager kunt opbouwen. Jouw contactpersoon zal je op de hoogte houden van de status van je order en eventuele wijzigingen. Normaliter zullen ze op grote installatiedagen ter plaatse aanwezig zijn voor een soepele afhandeling. Om een helpende hand te bieden zullen ze controleren of de apparatuur op de juiste plaats staat en goed functioneert.

Maar daar stopt de samenwerking niet. Na de installatie zal jouw accountmanager ervoor zorgen dat alles nog steeds soepel verloopt en dat jouw instructeurs en leden plezier beleven aan hun nieuwe sportschool. Onze klantenservice staat ook klaar als je advies nodig hebt over de werking van bepaalde toestellen of als je na de installatie nog vragen hebt.

Jouw accountmanager komt ook langs om te kijken hoe het het hele jaar door met je gaat, om te vragen of je nog iets nodig hebt en om je op de hoogte te brengen van nieuwe toestellen die op planning staan en die interessant kunnen zijn voor jou en jouw leden.


Life Fitness Academy zorgt ervoor dat je instructeurs onze producten kennen en ze optimaal kunnen gebruiken.

Life Fitness Academy - vaak aangeduid als LFA - is de opleidingstak van Life Fitness. Onze Academy biedt geavanceerde, boeiende opleidingsprogramma's om de instructeur te trainen op de essentiële toestellen van Life Fitness, Hammer Strength en ICG.

Investeren in product- en programmaopleiding kan zorgen voor een betere ledenbinding, aangezien uitdagende maar toegankelijke workouts hen betrokken houden. Goed geïnformeerde instructeurs en medewerkers zijn ook van essentieel belang, zodat je begrijpt waar een lid ondersteuning of begeleiding nodig heeft. 

Een lange tijd hebben sportschoolhouders, managers en instructeurs beginnende sporters aan hun lot overgelaten. Hierdoor zijn leden vaak onzeker over het veilig gebruiken van apparatuur. Dit is een belangrijke factor die mensen ervan weerhoudt om naar de sportschool te komen. LFA zal personeel niet alleen de vaardigheden en kennis bijbrengen die zij nodig hebben om Life Fitness-apparatuur te gebruiken. Onze Master Trainers kunnen jouw instructeurs ook adviseren over hoe ze je leden in de sportschool moeten benaderen, begeleiden en helpen.

Wil je je fitnessruimte upgraden of opknappen, of een gloednieuwe fitnesszaal openen? Het Life Fitness-team werkt graag met jou samen om je visie te realiseren en een ruimte te creëren waar je trots op kunt zijn.

IMG_5805

WE INSPIRE HEALTHIER LIVES

Maak kennis

Bij Life Fitness inspireren we tot een gezonder leven door de beste producten, diensten en fitnesservaringen voor haar klanten te creëren, maar ook voor de omgeving en communities waarin wij actief zijn.

Lees meer