Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
7_LIN
Blog

It's Hammer Time

IT’S HAMMER TIME

De mogelijkheden zijn eindeloos én afgestemd op jouw beschikbare ruimte!

Groepstraining is een terugkerend thema in de fitness industrie, maar in de afgelopen jaren heeft voornamelijk Small Group (Personal) Training (SGT / SGPT) flink aan terrein gewonnen. Ook dit jaar zijn de motiverende trainingen in een kleine toegewijde groep onder leiding van een inspirerende coach een duidelijk zichtbare trend. De Hammer Strength- en Life Fitness apparatuur zijn inmiddels niet meer weg te denken bij tal van clubs en PT studio’s, dit komt door de veelzijdigheid van de Life Fitness Brands. Life Fitness biedt ook diverse kant-en-klare modules aan, waaronder het gloednieuwe concept: de Officiële Hammer Strength Box.

De Hammer Strength Box; oneindig veel sportplezier
Deze box biedt het volledige pakket voor een succesvolle Small Group Training setting. Het concept stelt je in staat om een energieke en motiverende trainingsomgeving te creëren en is uitermate geschikt voor training van kleine groepen. De zorgvuldig samengestelde modules van kracht- en cardio apparatuur in combinatie met accessoires toveren ruimtes snel en gemakkelijk om tot een inspirerende en multifunctionele trainingszone.

Zo kun je zelf het ruimteontwerp, de materialen en trainingen zo samenstellen dat het de ideale oplossing biedt voor het SGT-aanbod op de club. Het formaat is af te stellen op de beschikbare ruimte in de club, je kiest zelf de materialen en gewenste apparaten die je wilt combineren in deze trainingszone.

De mogelijkheden zijn eindeloos
De mogelijkheden zijn eindeloos en er blijft geen centimeter onbenut met de diverse vloeropties als HIIT, sprint en barbell zones. Er zijn diverse box designs beschikbaar die aansluiten bij de look & feel van jouw gym. De Hammer Strength Box biedt de mogelijkheid om in één ruimte diverse trainingsmethodes te kunnen aanbieden, denk hierbij aan; Individuele training, Small Group Personal Training (SGPT), Functional Training, HIIT Training en ook het populaire Cross-fit format. Zo geef je leden een uitdagende, veelzijdige en persoonlijke sportervaring.

SGT Modules
De Hammer Strength Box bevat 3 training modules;
- Pure Power (Hammer Strength Module)
- Lift & Leap (Accessoires Module)
- Up / Down HIIT (Cardio Module)

21_LIN_0

Elke SGT module is een onderdeel van de trainingszone. De modules zijn zo afgestemd dat er 4 deelnemers per onderdeel kunnen trainen, met in totaal ruimte voor 12 deelnemers in de groepsles. Elk onderdeel heeft een trainingsduur van 4 minuten, waarna het de bedoeling is dat de deelnemers wisselen van onderdeel. Bij de cardio-module krijgen deelnemers een HIIT-cardiobeleving waarbij afwisselend wordt getraind op de SPARC en de UpperCycle GX, waardoor zowel het onder- als het bovenlichaam een flinke trainingsprikkel krijgen. De instructeurs zullen door een LFA Master Trainer getraind worden om de Hammer Strength Box zo succesvol mogelijk te implementeren in de club of studio.

Wat is inbegrepen in het pakket?
De Hammer Strength Box is een volledig pakket, en bevat de volgende onderdelen:

1. Product pakket
HD Atlethic Double Bridge <link naar product>
2x Sparc Trainer <link naar product>
2x Upper Cycle <link naar product>

2. Accessoires pakket
Dumbbel & Barbell set
Bumper Discs
Competition Kettlebells
Slambells
Plyobox

3. Marketing pakket
Officiële Hammer Strength Box embleem
Online Marketing Materialen
Offline Marketing Materialen
Marketing handleiding
2D ontwerp

4. Opleiding pakket
1 dag LFA op de club
6 maanden programmering

Optionele elementen
Vloeren
Licht & Geluid


Designs
Onze Official Hammer Strength Box designs volgen de actuele trends in interieurontwerp en vertalen deze naar een samenhangend concept voor jouw fitnessruimte - ongeacht de propositie of doelgroep. Benieuwd naar onze designs? De mogelijkheden zijn eindeloos. Doe hier inspiratie op! 

Als we één ding hebben geleerd de afgelopen decennia, is het wel dat een onvergetelijke ervaring leden motiveert om verder te gaan en grenzen te verleggen. Dankzij de bewezen en immens populaire SGT-methode, kunnen we dat in combinatie met uitstekende Hammer Strength materialen op allerlei niveaus aanbieden.

Eenmalige investering
De aanschaf van de Hammer Strength Box is een eenmalige investering voor clubeigenaren zonder terugkerende kosten. Dit is inclusief een opleidingspakket voor jouw trainers, waarbij onze experts de trainers voorbereiden op professionele en motiverende workouts. Daarnaast word je wordt voorzien van alle benodigde marketingmaterialen zoals social media content, posters en emblemen. De combinatie van het aantrekkelijke design, de persoonlijke begeleiding, de effectieve inzet van personeel en de optimale benutting van de fitnessruimte- óók in de daluren - maakt dit een hoogwaardige en onmisbare toevoeging voor fitnessclubs en PT Studio’s.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw club of studio?
Met de Official Hammer Strength Box haal je een kant-en-klare oplossing in huis. Laat je ontzorgen en bied leden een onvergetelijke trainingservaring.