Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Premium Equipment Blog
Blog

Creëer op maat gemaakte fitnesservaringen met Life Fitness

Hoe hoogwaardige apparatuur kan zorgen voor de beste resultaten in jouw faciliteit

Life Fitness Family of Brands laat jouw leden kennismaken met de beste apparatuur ter wereld en zorgt ervoor dat jouw faciliteit een plek is waar ze graag komen trainen.

We bieden innovatie, aanpassingsvermogen en duurzaamheid, allemaal met een persoonlijk tintje om jouw faciliteit naar een hoger niveau te tillen. We zorgen voor een onderscheidend aanbod om nieuwe leden aan te trekken en te behouden.

Maar hoe zorgen we ervoor dat onze apparatuur comfortabel en effectief is voor je leden? En, heel belangrijk, voldoet aan de duurzaamheids- en betrouwbaarheidsnormen die zij verwachten?

Om de best mogelijke trainingservaring te bieden maakt Life Fitness, als onderdeel van het apparatuurontwerp, gebruik van biomechanische analyse. Ons team van biomechanica-ingenieurs begrijpt de wetenschap achter de ervaring van de gebruiker en gebruikt deze informatie om het productontwikkelingsproces van begin tot eind te bepalen.

Zodra de toestellen ontwikkeld zijn, worden ze grondig getest in de vijf testlaboratoria in de Amerikaanse vestiging in Franklin Park (US). Het team test het complete systeem zoals een sporter dat zou doen. Om er zeker van te zijn dat de toestellen bestand zijn tegen alle workouts, wordt er gebruikt gemaakt van stress strain-evaluatie en mechanische testsystemen.

Met betrouwbare, goed geteste en gecertificeerde apparatuur kunnen jouw leden in hun eigen tempo trainen en de intensiteit van hun workout bepalen, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken of de apparatuur hun workout wel kan volgen.

Het creëren van uitnodigende fitnessoplossingen waar elke sporter en fitnessclub profijt van heeft.

Bij Life Fitness zijn we ervan overtuigd dat trainingservaringen van mensen persoonsgebonden zijn. Met behulp van gegevens en inzicht kunnen wij sportfaciliteiten helpen een beter inzicht te krijgen in hun leden, zodat zij hun fitnessaanbod kunnen afstemmen op hun wensen en behoeften. 

Met ons brede merkenportfolio zijn we in staat om een grotere verscheidenheid aan sporters aan te trekken en te bedienen dan onze concurrenten. En om unieke ervaringen voor hen te creëren met verschillende apparatuur, van Olympische en prestatiegerichte toestellen tot toegankelijke, low-impact toestellen. Daarnaast brengt het kopen van premium, duurzame apparatuur nog veel meer voordelen met zich mee.

We bieden je een hoogwaardige service, zelfs vóór de aankoop. Ons team van specialisten ontwerpt vakkundig 3D-ruimtes met onze apparatuur, zodat je op maat gemaakte ervaringen kunt creëren die voldoen aan jouw bedrijfsbehoeften. En dat niet alleen; we zorgen er ook voor dat je sporters in beweging blijven met behulp van ons serviceteam. Ze doen hun uiterste best om stilstand te beperken en zorgen ervoor dat onze apparatuur altijd "in beweging" is.

Waarom willen sporters trainen met Life Fitness apparatuur?

Naast het voorkomen van ongelukken en blessures, kan onze apparatuur ervoor zorgen dat jouw leden hun persoonlijke fitnessdoelen sneller bereiken door te profiteren van een comfortabele, veilige en bevredigende trainingservaring. 

En waarom? 

Sporters, met name de meest ervaren sporters, willen trainen met de beste apparatuur op de markt: apparatuur die is voorzien van intelligente en subtiele ontwerpelementen die resulteren in een natuurlijk, comfortabel gevoel en een onvergetelijke trainingservaring.

Daarnaast is het enorm belangrijk om je leden gemotiveerd te houden. Onze hoogwaardige apparatuur biedt meeslepende ervaringen, tal van entertainmentopties en de verbinding met fitnessapps en wearables die sporters verwachten. Met aantrekkelijke lay-outs, eenvoudige vindbaarheid en een groot aantal andere digitale voordelen, waaronder geïntegreerde streaming videodiensten, brengen onze consoles jouw faciliteit in de frontlinie van de digitale fitnesswereld.

009A9795

Life Fitness gaat verder dan de industrienormen - we onderzoeken, ontwikkelen en creëren ideeën om jou van innovatieve producten en oplossingen te voorzien.

Als grootste leverancier van commerciële apparatuur in de fitnessbranche, maakt Life Fitness gebruik van haar jarenlange ervaring om een fitnessaanbod op maat samen te stellen. Of het nu gaat om het aanpassen en verbeteren van een bestaande ruimte of het inrichten van een gloednieuwe faciliteit, Life Fitness beheert het proces van begin tot eind; van de keuze van de apparatuur en de indeling tot het opleiden van personeel en de communicatie met de klant.  

Op basis van de behoeften van jouw (potentiële) leden bieden we unieke oplossingen uit het breedste assortiment van fitnessapparatuur in de branche. We stemmen deze oplossingen af op het merk en de esthetiek van de club en creëren ontwerpen op maat waarmee jij je kunt onderscheiden. 

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe Life Fitness jou kan ondersteunen bij het creëren van de beste trainingservaringen voor jouw leden.