Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Halo-BG
Blog

Halo Trip Planner

We hebben ons Halo platform geüpdatet met een nieuwe tool - Halo Trip Planner. Met deze functie kunnen leden zien welke cardiomachines in real-time in gebruik zijn en wat de populairste tijden van de dag zijn in jouw faciliteit, om hen te helpen bij het plannen van hun bezoek. Vooral in deze tijd, waarin de apparatuur beperkter is dan normaal vanwege de sociale afstand, betekent dit extra voordeel dat jouw leden minder kans hebben dat ze de door hen gekozen machine niet kunnen vinden en hun training niet kunnen afmaken.

Deze functie is beschikbaar op de aangesloten Life Fitness Discover SE, SE3, SE3HD, ST en SI consoles en kan worden toegevoegd aan de website van jouw faciliteit of als een unieke URL om naartoe te linken vanuit de app.

We dachten dat het nuttig zou zijn om je te begeleiden bij het opzetten van de Trip Planner, zodat leden zo snel mogelijk van deze voordelen kunnen gaan genieten.

Let op: het publiceren van de Trip Planner van een faciliteit kan alleen worden gedaan met Admin Manager Privileges.  Raadpleeg de gerelateerde Zendesk voor het bewerken van personeelsbevoegdheden hier  

Halo Teaser 1 Image

How to Set Up Trip Planner:


Start by logging into your Halo Facility Account and click on the "Customise" button within the Equipment Tab. 


Next complete step 1 of Trip Planner Configuration. You can either upload a custom logo or click "next" to use the default Life Fitness logo.Halo Teaser 2 Image

Complete step 2 of Trip Planner Configuration, here you can either choose a Hex Colour or click "next" to use the default Life Fitness Red Hex Color (#d11f2d).

For step 3 of Trip Planner Configuration you can set which language the Trip Planner will be shown in and confirm your facility operation hours.

Your facility operation hours dictates what hours are shown on the popular times graph.

Voltooi de laatste stap van de Trip Planner-configuratie die je de mogelijkheid biedt om ofwel de insluitingscode te kopiëren (voor gebruik binnen een bestaande website of app) of de URL te kopiëren (voor gebruik als een op zichzelfstaande website). Trip Planner is ook mobiel beschikbaar, zodat gebruikers het op elk scherm kunnen bekijken.

Halo Trip 3 Image

Zodra je de Trip Planner in de website of app heeft ingebed, of leden de gegenereerde URL heeft gestuurd, kunnen ze de volgende functies gebruiken:

1) Bekijk Populaire Tijden: Bekijk de meest populaire tijden op basis van historische gegevens van de afgelopen 90 dagen.  Dit kan worden bekeken in 24Hr & 12Hr tijd.

Een eenheid wordt geteld als het toestel in gebruik is geweest gedurende een bepaald uur en  als aan 2+ van de volgende voorwaarden is voldaan:

  • Minstens 1 training was actief gedurende 0-19 minuten van het uur.
  • Minstens 1 training was actief gedurende 20-39 minuten van het uur.
  • Minstens 1 training was actief tijdens 40-59 minuten van het uur.

OPMERKING: Trip Planner Populaire Tijden Grafiek duurt 7 dagen na de creatie om data in te laden

2) Bekijk Ondersteunde Consoles: Bekijk alle ondersteunde consoles die worden weergegeven in de Trip Planner-interface

3) Bekijk de beschikbare apparatuur: Bekijk alle beschikbare units, gefilterd op basis van het type basis.

4) Bekijk Niet-beschikbare apparatuur: Bekijk alle niet-beschikbare eenheden, gefilterd op basis van het type basis.  Er zijn 2 types van niet-beschikbare apparatuur:

  • Niet verbonden: Weergegeven wanneer er geen training is voltooid op het apparaat sinds de Trip Planner is gegenereerd.
  • Verstreken tijd: Wordt getoond wanneer de apparatuur op dit moment in de training is. De getoonde tijd is hoe lang de apparatuur bezet is geweest binnen een training.

5) Geef feedback: Geef feedback om ons te helpen de functies van Trip Planner te verbeteren via de feedbackknop.

Halo Trip 4 Image

We hebben een aantal documenten gecreëerd om je te helpen jouw leden te informeren over deze nieuwe functie, vind de marketingkit hier.