Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Connectivity_blog_header v2
Blog

Dit Is Waarom - Get Connected

Dit is waarom – Get Connected 

Zorg voor de beste sportervaring. De Discover SE3 en SE3HD maken een datagedreven aanpak mogelijk die inzicht geeft in toestelgebruik en leden voorziet van gewenste voorzieningen: van Netflix tot nieuwsapps en van Spotify tot Solitaire. Onze consoles zijn de volgende stap in facility management. Bespeuren we daar nog twijfel? Dit is waarom Get Connected er écht toe doet:

Of een sporter nu gemotiveerd raakt van de details op de Performance Run View, zijn favoriete Netflix-serie binged terwijl hij op een indoor bike zit of toch liever zonder afleiding naar Spotify wil luisteren: het kan met SE3 en SE3HD Consoles. Onze software biedt ruim 13 apps en diverse entertainment opties. Dit betekent dat leden nooit meer hoeven te kiezen tussen entertainment of een goede work-out. Maar Get Connected is niet alleen relevant voor sporters.

Is jouw sportschool bestand voor de toekomst?
De fitnessbranche verandert. Technologische ontwikkelingen dreigen een concurrent te worden in plaats van mogelijkheid. Met Get Connected optimaliseer je je digitale omgeving met gratis toegang tot Halo Standard. Kies bijvoorbeeld voor de Discover SE3 en SE3HD Consoles: een marketingtool, entertainment en trackingmogelijkheden in één.

Weet jij, als eigenaar of facility manager, precies hoe vaak die tweede loopband wordt gebruikt?
Wij wel. Door gebruik te maken van Heatmaps krijg je niet alleen zicht op de indeling van jouw gym, maar zie je ook welke toestellen het meest gebruikt worden. Dit helpt bij het vaststellen van de benodigde toestelrotatie en ze geven inzicht in verkeerspatronen. Zo krijgt jouw fitnessbedrijf de meest ideale indeling voor de beste work-out en verleng je de levensduur van de fitnesstoestellen.

  Meer informatie over hoe je jouw consoles kunt verbinden?

Wordt jouw apparatuur automatisch geüpdatet?
De apparatuur van Life Fitness wordt dat wel. Door het automatiseren van software-updates en het online monitoren van de conditie van toestellen, verlengen wij de levensduur van apparaten aanzienlijk. Door middel van servicemeldingen worden onderdelen op tijd vervangen en worden langdurige intensieve reparaties voorkomen. Dat scheelt geld en gedoe.

Kwam vorige week nog een sporter melden dat de loopband kapot was?
Ook dit is verleden tijd dankzij onze nieuwe technologie. Maandelijks krijgt jouw faciliteit informatie over veelgebruikte toestellen, bandinspectie en apparaten die mogelijk offline zijn. Onderhoud kan eenvoudig ingepland worden, net als routinematige preventieve taken.

Heb jij contact met al je sporters op hetzelfde moment?
Wél met Get Connected. Plaats jouw eigen berichten en afbeeldingen op de schermen van cardiotoestellen. Zo zijn sporters altijd meteen op de hoogte van bijvoorbeeld de Weekend Challenge van deze week of die nieuwe smoothie-kortingsactie op vrijdag.

Twijfel je of je die low-impact training nu op woensdag of donderdagmiddag moet geven?
Met Get Connected zie je wat het juiste moment is voor bepaalde trainingen. Worden specifieke apparaten vooral intensief gebruikt op de woensdag? Bied dan een uur daarvoor die uitstekende warming-up training aan. 

Een nieuwe ligfiets of cross-trainer?
Ontdek wat de juiste investering is met de gegevens uit Heatmaps. Hiermee zie je precies welke sporters gebruik maken van bepaalde apparatuur en hoe vaak. Zo kan je nieuwe toestellen aanschaffen, dankzij Get Connected, op basis van feiten. 

Nog even samengevat
De technologie maakt het mogelijk apparatuur te monitoren, vereenvoudigt onderhoud en geeft informatie over jouw leden. Bovendien hoeven zij nooit meer te kiezen tussen entertainment of een goede work-out.

Bied een full experience, Get Connected.