Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Nikki-On-Bike-1_0
Blog

De Positieve Boodschap Van Life Fitness On Demand Instructeur Nikki Pebbles

De getalenteerde trainers die Life Fitness On Demand lessen geven op de Discover SE3 HD consoles, hebben verschillende achtergronden en benaderen fitness met een uniek perspectief. Een paar van hen delen hun verhalen over wat fitness voor hen betekent en hoe ze zo ver zijn gekomen in fitness. Nikki Pebbles is een personal trainer en life coach uit New York. Volg Nikki op Instagram (@nikkipebbles) of op NikkiPebbles.com.

Je wordt gemakkelijk aangestoken door het positieve karakter van groepsfitness instructeur Nikki Pebbles. Haar opgewekte glimlach en energieke karakter komen zowel persoonlijk als op het scherm van een fitnesstoestel goed over. Daarom is juist zij de perfecte keuze als Life Fitness On Demand instructeur.

De kracht van positiviteit

De trainer toont een oprecht enthousiasme als het gaat om fitness, wat zowel motiverend als versterkend werkt.

"Al op jonge leeftijd werd fitness een belangrijk onderdeel van mijn leven," zei Pebbles. "Ik ben op mijn derde al begonnen met dansen en heb mijn lichaam altijd in beweging gehouden. Op het gebied van fitness specifiek zou ik zeggen dat vanaf mijn 22e mezelf begon te verdiepen in gewichtheffen en het leren begrijpen wat fitness voor mij zou kunnen betekenen. Dat is ongeveer de periode wanneer ik een fitnessinstructeur werd. Ik zag de prachtige wereld van de beweging, wat dit voor andere mensen kan betekenen en hoe het mensen een geweldig gevoel geeft.”

Ze benadrukt dat geestelijke positiviteit het belangrijkste onderdeel is om een succesvol fitnessregime te starten. Zodra sporten wordt geassocieerd met een gelukkiger en energieker gevoel, wordt het gemakkelijker om een trainingsprogramma vol te houden.

De rol van fitness

Hoewel het mentale aspect een essentieel onderdeel van fitness is, wordt de fitnessindustrie vaak gezien als een methode om enkel gewicht te verliezen. Dit soort tunnelvisie is niet waar het bij Pebbles om gaat. Ze is een absolute voorstander van het verspreiden van een positief lichaamsbeeld en het benaderen van fitness vanuit een breder perspectief.

"Fitness gaat over je goed voelen," legt ze uit. "Ik denk dat als we ons meer gaan concentreren op de kracht die we opbouwen, dat we bijvoorbeeld enthousiaster raken door het feit dat we een kilometer kunnen rennen niet in 7 maar in 5 minuten of een gewicht van 10 kilo in plaats van 5 kilo op kunnen tillen, dat bijna aanvoelt als magie! We moeten ons veel meer op het psychologische aspect focussen in plaats van alleen te kijken naar het gewicht. Fitness is veel meer dan alleen je lichaam, het is een combinatie van het mentale én fysieke aspect."

Een persoonlijke verbinding maken

Pebbles benadrukt het belang van een fitnessinstructeur die een niveau van vertrouwen en verbondenheid met de sporters opbouwt. Daarbij is het idee van haar als trainingspartner essentieel.

"Ik wil dat mensen het gevoel hebben dat ik aan hun kant sta, dat ik hun teamgenoot ben omdat ik denk dat het heel gemakkelijk is om je geïntimideerd te voelen als het om fitness gaat," voegde Pebbles eraan toe. "Mensen hebben het gevoel dat ze het niet kunnen, die eerste stap is altijd eng. In een live les ben ik er persoonlijk bij, maar zelfs op video vind ik het geweldig omdat we het simpelweg overal ter wereld kunnen doen. Je kan overal met mij verbinden. We doen het samen. We beleven samen het hele avontuur."