Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Integrity-Cross-Trainer-Female-gripping-149_mr
Blog

De Nummer 1 Vijand Van Cross-Trainers

Gevoelloze Tenen

De cross-trainer is een effectieve partner wanneer je jouw knieën rust wilt geven maar toch een total-body workout wilt doen. Maar de regelmatige gebruikers van de cross-trainer kennen ook dat verdovende, tintelende gevoel in je tenen. Je loopt in een fijn tempo, hebt nog steeds energie om door te gaan, en dan voelt het rond de 3 tot 5 kilometer alsof je tenen in slaap vallen.

Dit overkomt iedereen, op elk type of merk crosstrainer in de markt. Maar een van de beste manieren om verdoofde tenen te voorkomen of te verminderen is gewoon om elke 20 minuten of zo achteruit te trappen. Een verdoofde teen wordt veroorzaakt door een constante druk op de bal van je voeten en tenen. Wanneer je naar achteren trapt, beweegt de druk naar je hielen, waardoor de druk op je tenen juist weer afneemt.

Controleer ook je schoenen. Je kunt experimenteren met het losser maken van de veters bij tenen voor meer circulatie. En zorg ervoor dat je de juiste pasvorm hebt. Je loopschoenen moeten minstens een halve maat groter zijn dan je natuurlijke maat, want als je loopt, zullen je voeten opzwellen.

Wij bieden ook producten aan die kunnen helpen bij een verdoofde teen. Onze SE3HD consoles bevatten alle toegang tot Life Fitness On Demand instructeur geleide lessen, met video's gestreamd via een internetverbinding. Dit geeft je begeleiding tijdens een oefening, alsof je in een live-les zit. De lessen zullen je ook vragen om achterwaarts te trappen om een maximaal trainingscomfort te garanderen.

We hebben de gepatenteerde LifeSprings van onze loopbanden gehaald, die een loopkussen geven bij het landen, en twee direct onder de voetpedalen op onze cross-trainers geplaatst.

Hoewel dit bekende fenomeen - wat we een verdoofde teen noemen - soms vervelend en zelfs frustrerend is, denk eraan, 10 minuten vooruit, twee minuten achteruit, herhaal.