Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
SE3HD-Locked_mr
Blog

Covid-19 Maatregelen

Hoe vergrendel je consoles voor social distancing en reiniging?

Discover Software Update – Beschibaar met software versie 4.14

Voor de gemoedsrust van clubeigenaren en leden hebben wij schoonmaakinstructies ontwikkeld voor onze Discover Consoles die beschikbaar zijn met software versie 4.14. De volgende consoles zijn inbegrepen in de software-update:

​Je kunt kiezen tussen de volgende 3 opties:
1. Vergrendeld scherm (Social Distancing)
2. Vergrendeld scherm (Reiniging)
3. Post-Workout Bericht

Optie 1 - Vergrendeld scherm (Social Distancing)
Maak de social distancing en het schoonmaken van apparatuur op de club gemakkelijker met de mogelijkheid om consoles te vergrendelen en de beschikbaarheid van cardiotoestellen te beperken.

Aanbevolen gebruik: Faciliteiten die apparatuur moeten vergrendelen voor social distancing protocollen of afwisselend productgebruik tussen schoonmaakbeurten.

Afbeelding 1

Hoe te ontgrendelen:
To disable tap left, right, left in the upper corners of the touch screen to unlock the machine, and disable via managers configuration.

Om het toestel uit te ontgrendelen, tik op links, rechts, links in de bovenste hoeken van het touchscreen om het toestel te ontgrendelen, en schakel deze uit via de 'Configuratie Manager'.

Afbeelding 2

Optie 2 - Vergrendeld scherm (Reiniging)
Vergrendel het toestel na elke workout om reiniging door het personeel mogelijk te maken. Na het schoonmaken geeft een customized scherm aan wanneer het toestel schoon is en klaar is voor gebruik door een nieuwe gebruiker.

Aanbevolen gebruik: Faciliteiten die schone toestellen willen tussen elk gebruik en het kunnen personeel trainen in het ontgrendelen van de machine als de grondige reiniging is voltooid.

Afbeelding 3


Hoe te ontgrendelen voor de volgende gebruiker:
Wanneer je klaar bent om het toestel te ontgrendelen na het schoonmaken, tik je op het scherm 'Please wait' links, rechts, links in de bovenste hoeken van het touchscreen om te ontgrendelen.

(!) De faciliteit moet personeel hebben en een protocol voor schoonmaken tussen de trainingen door om dit bericht te kunnen gebruiken.

Afbeelding 4

De volgende gebruiker zal dan het volgende scherm zien, met de melding dat het toestel schoon en klaar voor gebruik is.

Afbeelding 5

Let op: Als zowel  optie 1. vergrendeld scherm (sociale afstand) als optie 2. vergrendeld scherm (reiniging) zijn ingeschakeld, verschijnt alleen het vergrendelde bericht. Je kan dus niet beide oplossingen tegelijk gebruiken.
 

Optie 3 - Post Workout Bericht
Herinnert leden eraan om het toestel te reinigen na afloop van de workout.

Afbeelding 6


Hoe kan je alle functies in de Configuratie Manager inschakelen:
Op het startscherm van de console Tik op het pictogram TAAL om het scherm SELECTEER TAAL te openen. Tik op het onderste gedeelte van het scherm in de volgende volgorde: Linksonder, rechtsonder, linksonder en rechtsonder. Navigeer naar Configuratie - Manager in het Configuratiemenu van de Manager en selecteer Inschakelen op een van de drie opties die je wilt selecteren. Ook is er de mogelijkheid om vergrendelschermen in en uit te schakelen via Halo.

Afbeelding 7

Let op: Als zowel de vergrendeld scherm (sociale afstand) als de vergrendeld scherm (reiniging) functies zijn ingeschakeld, verschijnt alleen het vergrendelde bericht.
Je kan niet beide oplossingen tegelijk gebruiken.

Afbeelding 8