Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Toegankelijkheid

Life Fitness zet zich in om de inhoud van onze website voor iedereen toegankelijk en gebruiksvriendelijk te maken. Als je problemen ondervindt bij het bekijken of navigeren door de inhoud van deze website, of als je inhoud, functies of functionaliteiten opmerkt waarvan je denkt dat deze niet volledig toegankelijk zijn voor mensen met een handicap, neem dan contact op met onze klantenservice via 0180 646 666 of stuur een e-mail naar ons team via marketing.benelux@lifefitness.com. Zet “Toegankelijkheid voor gehandicapten” in de onderwerpregel en geef een beschrijving van de specifieke functie waarvan je denkt dat deze niet volledig toegankelijk is of een suggestie voor verbetering.

We nemen jouw feedback serieus en zullen deze in overweging nemen bij het evalueren van manieren om ons algemene toegankelijkheidsbeleid en onze klanten van dienst te zijn.

Hoewel we geen controle hebben over dergelijke leveranciers, moedigen we leveranciers van digitale inhoud van derden sterk aan om inhoud te leveren die toegankelijk en gebruiksvriendelijk is.